2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
رقيه عزززززززززززيزم الان پيامات رو خوندم واقعااااا دلم گرفت ان شالله فردااا بحق امام جواد با يبتاي ...

انشاالله قربونت برم عزیزم خدا بخاطر دعای شما مامان های عزیز و دل های شکسته همه ی منتظرهایی که برام دعا کردن بهم رحم می‌کنه ..خدا حافظ تو دلیت باشه ..الهی هیچ زنی درحسرت بچه دار نشدن نسوزه و خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه و فردا آخرین روز انتظار منم باشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رقیه جان آرزوم اینه خدا دلتو شاد کنه همین فردا بیای بگی مثبت شدی با یه بتای توپ

انشاالله مامان ماهک عزیزم ..بخدا که دلم به دعاهای شما خوش ..خدا انشاالله برام بخواد ..دیگ کلی برام دعا کردین تا حالا باید شنیده باشه خودش میگه دعا کنید استجابت کنم ببین خدا دوستام کلی برام دعا کردن تو هم برام معجزه کن ای خدای بزرگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
میگم برای تو از من ۳۰۰ تا بیشتر شده بود ،مشکل نداره به نظرت؟، شما بارداریت طبیعی بود یا انتقال جنین ...

نه عزيزم منم ميكرو كردم من جفتشم تو يساعت مشخص دادم

ولي رشدش خوووووبه اصلا نگران نبااااااش

ان شاالله كه همينطووووووووره وامروز روز اخر انتظاااارته😍😍😍

انشاالله قربونت برم 🥺🤲🤲🤲🤲🥺

نه عزيزم منم ميكرو كردم من جفتشم تو يساعت مشخص دادم ولي رشدش خوووووبه اصلا نگران نبااااااش

من امروز زودتر ازمایش دادم،۲ ساعت زودتر،بعد گلم شما روز چندم انتقالت بتات شد ۱۴۰۰؟

عه شماام ۳۱انتقالت بود؟منم گاهی دل دردا و تیر کشیدن نافم میادومیره گذراس انشاالله که نشانه های خوبیه ...

نه من ۱ تیر انتقالم بود. شما یه روز از من جلوتری. من تا چند روز دیگه بیبی چک میزارم‌ مشخص شه. بار اولمه‌ اصلا طاقت ندارم وایسم تا روز آز خدای نکرده منفی باشه یهویی.. بهم میریزم.. میخوام قبلش یکم‌آمادگی داشته باشم حدالقل. شایدم استرسمو بیشتر کنه نمیدونم واقعا..😌 ایشالا که دلمون شاد بشه🤲

واکسن کزاز رو‌میگین ؟ من دیروز به دکتر گفتم قبل بارداری واکسن‌کزاز میزنن ؟ انگار حرف عجیبی زدم گفت ن ...

آزمایش ادرار و آزمایش خون که برای قبل از عقده که از همسرمم گرفتن و من فقط آز خون و دادم...ولی من یادمه یک یا دو روز بعد عقدم با همسرم رفتیم واکسن زدیم ولی من نمیدونستم که چه واکسنیه به خواهر و خواهرشوهرام گفتم اونا گفتن واکسن کزاز بوده که خودشونم انگار بعد عقد رفتن درمانگاه و واکسن شدن...

احتمالا منم میرم واکسن کزاز و میزنم تو این هفته...

دور از جونت بس که گاو تشریف دارن نمیگن زنِ حاملست اونم با اینهمه مکافات الکی بهش استرس ندیم...مثلا خ ...

ای جونم نی نی باهوش دوست دارم😘 خداحفظش کنه  انشالله یه نی نی مثه پسرت نصیب منم بشه😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اي جانم مباااااارك باشه يسونو بده بابت ساك و كيسه زرده بعدشدوهفته ديگه برو سونو قلب بسلامتي باشه ان ...

عزیزم به نظرت برای ساک و کیسه برم،من امروز ۲۱ انتقالمه تازه بتام شده ۱۰۰۰ مشخص میشه چیزی؟

بچه ها شما اوایل بارداری قرص کلسیم مصرف نکردین؟ البته من نمیخام سرخود بخورم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻