2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم چطوري؟؟ دوهفته پيش رفتي قلب؟؟ معمولا دوهفته بعد قلب ميگن بيا كه باز رشد جنين رو ببينن و ب ...

تلفنی با ماما صحبت کردم گفت احتمالا دکتر بگه بری سونو تو‌هفته ۹ 

خودمم تعجبم ازاینه تازه رفتم واسه قلب

سلام کسی نیس دوساعت دیگه انتقال دارم خارش گرفتم یعنی عفونت گرفتم روزی ۲بار شیاف میزارم

بسلامتي عزيزم ان شالله محكم بچسبن بدل مامانشوووون

سه روزه اول رو استراحت كنين

اگه همسرتون ميتونه مرخصي بگيره بهتره

تعيين جنسيت بودين؟

سلام عزیز دلم چی بگم ...  انقدر این دو روز بی اختیار گریه کردم که دلم برای بچه م میسوزه ... اص ...

الهي دورت بگردم خوووودت كه براي همه ما الگو صبر و مهربوني و خانمي كه

ناراحت نباااااااش  ان شالله هفت ماه ديگه انقد مشغولي كه حرفاي بقيه به هيج جات نيست و داري بااااا ميوه دلت خوش ميگذرووووني مامان قوي🌹❤️💜

اهان پس طبیعی هست  تا حالا فقط همون سونو قلب دادم ۷ هفته  چهارشنبه آینده میشه ۹ هفته سون ...

عاره عزيزم بعد بري بهت ميگه تواين تازيخ برو ان تي بعدش بيااا 

حدودااا ميشه٣/٤ هفته ديگه

چكاب كلي دادي؟؟ بعدتشكيل قلب من دادم

اي جانم مباااااارك باشه يسونو بده بابت ساك و كيسه زرده بعدشدوهفته ديگه برو سونو قلب بسلامتي باشه ان ...

میگم برای تو از من ۳۰۰ تا بیشتر شده بود ،مشکل نداره به نظرت؟،

شما بارداریت طبیعی بود یا انتقال جنین انجام داده بودی

انشاءالله که به آبروی امام رضا فرداخوش خبرباشی عزیزم،همیشه به یادت هستم وبرات دعامیکنم

قربونت برم عزیزم آره فردا هشتم ماه هم چهارشنبه است و روز امام رضا و جوادش چشم دوختم بهشون پیش خدا برام واسطه شن ..خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت شیرش بدی عزیزم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم