2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بچه ها به نظر شما من آی وی اف کنم یا میکرو؟ ۴۰ سالمه ذخیره تخمدان کم شوهرمم اسپرمش ضعیفه تعیین جن ...

معمولا دکتر خودش میگه کدوم ب دردت میخوره ولی فک کنم برا شمارو میکرو کنت

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کلا تو هر دوره ای فک کنم استرسه هست 🙄منتها با هم فرق میکنه 

از وقتی مادر میشی تا زمانی که نفس میکشی استرس باهاته فقط مدلش فرق میکنه.الان دختر بزرگ من تو‌پارک باهاش دوست نمیشن اینم هر شب گریه به خدا یه هفته غصه من شده چجوری دوست واسه این پیدا کنم.بعد نمره مدرسه کلاساش با کی دوست بشه ازدواجشون و برو تا آخر.خواهر من این داستان ادامه داره و هر چی بزرگتر پیچیده تر.ایشالا که پایان همه این داستان ها به خوشی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم آزمایش دادم گفتن جوابش و ببرم و پیش مشاور تغذیه هم گفت برم ک هرموقع رفتم میرم سونو رو نمیدون ...

من میخواستم کلا از تهران برم و برم شمال ولی دکتر گفت 12 تیر بیا سونو و تو خود رویان با دکتر مشفقی دکتر بارداری پرخطر ویزیت بشو این دکتر من و معرفی میکنه به دکتری تو رشت 

به من گفت باید هر ماه سونو بشی 

سلام  دیروز انتقال دادم ۳ تا جنين ۳ روزه سوره ای بود برای جنين یاسین بود چی بود یادم نمیاد اگ ...

سلام ایشا....با خبر خوش میای خانومی. خودم نمیدونم چ سوره ایه می خونن ولی تا روز آزمایش دعای توسل و حدیث کساء خوندم خیلی آرومم می کرد. خودت بسپار بخدا و اصلا ناامید نباش. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
من میخواستم کلا از تهران برم و برم شمال ولی دکتر گفت 12 تیر بیا سونو و تو خود رویان با دکتر مشفقی دک ...

هر ماه ک روتین فک کنم کلا باید سونو و اینا شد ان شاالله که هر جا میری هم بارداری خوبی داشته باشی هم زایمان 

از وقتی مادر میشی تا زمانی که نفس میکشی استرس باهاته فقط مدلش فرق میکنه.الان دختر بزرگ من تو‌پارک با ...

اره بارداری یه جور بزرگ شدن و درس خوندن و خلاصه همشون یه جور استرس دارن امیدوارم همه بچه ها هم روحشون هم جسمشون سالم باشه برا پدر مادر بسه

نگران نباش عزبزم من تا هفته ۲۰همیشه هماتوم داشتم ۳۵درصد همیشه هماتوم بود کم میشد دوباره زیاد میشد سر ...

مرسی عزیزم ک گفتی

اما واسه من ۵۰-۷۵ درصده

و واقعا میترسم ازش

توکل بخدا دیگه استراحتم رو مطلق کردم تاخدا چی بخواد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی انشاالله که خیر  بازم سونو داری؟ یا فقط ویزیت  من 12 تیر باید مجددا برم سونو  ...

بلا از هر سه تون دور باشه عزیزم🤲🏻🧿🧿🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها به نظر شما من آی وی اف کنم یا میکرو؟ ۴۰ سالمه ذخیره تخمدان کم شوهرمم اسپرمش ضعیفه تعیین جن ...

سلام عزیزم کدوم مرکز هستید ؟ 

کلا ای وی اف دیگه منسوخ شده همه جا میکرو انجام میدن اما شرایط شما یه کم کارو براتون سخت تر میکنه چون هم ذخیرتون کمه هم همسرتون مشکل داره 

من خودم مشکلی ندارم ولی همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه سه بار پانکچر کردم دو بارشو تعیین جنسیت کردم بار اول از ۴ تا ۱ دونه پسر بود انتقال داد م و نشد بار دوم بازم ۴ تا جنین و سه تا پسر شد ولی بازم انتقال دادم و نشد دکترم که علتش رو نمیگفت ولی من فک میکنم به خاطر این بود که جنینام ضعیف بودن چون خود عمل تعیین جنسیت چون یک سلول از جنین رو برمیدارن برای اینکه بفهمن جنسیتش چیه اینکار خودش باعث ضعیف شدن میشه اگه هزینشو دارید و براتون مهم نیست میتونی شانستو امتحان کنی چون از بچه ها بودن که کلا یه جنین تشکیل شد و با همونم باردار شدن یا پروانه جونم دو تا دختر داره واسه سومی دیگه جای ریسک نداره  فک کنم دو سه باره انتقال داشته ولی قسمتش نشده هنوز که باردار بشه در ضمن خودش و همسرش هم مشکل ناباروری ندارن 

من که خودم دیگه خسته شدم قیدشو زدم برای بار چهارم میخوام پاتکچر بشم و دیگه نه جون دارم واسه این همه استرس و عمل و .... و  نه پول دارم دخترمم ده سالشد 

دوست ندارم دیگه تنها باشه اگه تو تقدیرمون بود که جنسم جور میشه نبود دیگه مهم نیست برامون 

ببخشید طولانی شد خواستم تجربمون بگم ان شاالله موفق باشید 

من میخواستم کلا از تهران برم و برم شمال ولی دکتر گفت 12 تیر بیا سونو و تو خود رویان با دکتر مشفقی دک ...

نسرین جون الان پیش خانواده ت هستی؟

کی کارهاتو انجام میده ک استراحت مطلقی؟

من از الان غصه م گرفته ک مامانم بیاد چطور بشینم اون مار کنه😔

پارسال رفتم خونه شون کرونا گرفتم یکماه درگیر بودم خجالت زده بودم ک همش کارهامو میکرد روم نمیشد تو چشماش نگاه کنم

راستی دوست عزیزم غرض از حرفات ناامید کردنتون نبود فقط تجربمو گفتم و سختیای راهو وگرنه گفتم خیلی از بچه ها با تعیین جنسیت و وجود یه جنین باردازی موفقی داشتن 

فک میکنم  برای تعیین جنسیت دکتر جنین شناس خیلی مهمه که با برداشتن یه سلول اسیبی ب جنین وارد نکنه