2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046203 بازدید | 684503 پست
دکتر برام قرص ب ۶ نوشت فقط برای معده چیزی ننوشت گفت مدارا کن تا بهتر بشی  نه سه تا گرفتن به هم ...

عه من دیروز رفتم برا ازمایش پنج بار خون و ادرار گرفت یعنی پاره شدم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره راستش دیروزم احمق بازی دراوردم رفتم تولد دوستم تو کافه اصلا یادم رفته بود ک باردارم و اونا هم ک ...

نگران نباش عزبزم من تا هفته ۲۰همیشه هماتوم داشتم ۳۵درصد همیشه هماتوم بود کم میشد دوباره زیاد میشد سرکارم تمام این مدت رفتم اونم با تاکسی و اسنپ خونمونم پله داره.استراحتم نسبی بود سنگینی بلند نکردم و خم و راستم نشدم زیاد.دوفاستون خیلی خوبه زود جذبش میکنه دکتر به من گفت فقط ببخشید رابطه اصلا خوب نیست واسه هماتوم استراحت نسبی و دوفاستون.بعد ۲۰هفتگی هم معمولا پیش نمیاد.من رفتم تو ۲۱دیگه خداروشکر پیش نیومد.منم خیلی ترسیده بودم فکرم درگیر بود گریه میکردم اما اینا کمکی نمیکنه آروم باش و تو همن تلاشت رو داری میکنی دیگه بقیه اش رو سپردیم دست خدا.من تا ماه پیش دغدغه ام هماتوم بود الان شده ترس مسمومیت 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشکر گلم  گفتم گفت سعی کن تا هفته هشت قرص نخوری و مدارا کنی  بیسکوییت مادر میخورم  ...

سیرابی میتونی بخوری ؟خودشم نتونستی ابش و بخور حتما برا من خیلی خوب بود حالم و اکی میکرد 

عه من دیروز رفتم برا ازمایش پنج بار خون و ادرار گرفت یعنی پاره شدم 😅

الهی انشاالله که خیر 

بازم سونو داری؟ یا فقط ویزیت 

من 12 تیر باید مجددا برم سونو 

چون برای من همسان هستند جز بارداری پرخطر باید زود به زود سونو بشم و زیر نظر دکتر بارداری های پر خطر باشم 

نگران نباش عزبزم من تا هفته ۲۰همیشه هماتوم داشتم ۳۵درصد همیشه هماتوم بود کم میشد دوباره زیاد میشد سر ...

کلا تو هر دوره ای فک کنم استرسه هست 🙄منتها با هم فرق میکنه 

آره راستش دیروزم احمق بازی دراوردم رفتم تولد دوستم تو کافه اصلا یادم رفته بود ک باردارم و اونا هم ک ...

دور از جونت عزیزم، آره دیگه تا رفع کامل هماتوم فقط برای دکتر رفتن بیرون برو، این مدت استراحت مطلق باش تا ان شاالله هماتوم کامل رفع بشه، البته بعدش هم استراحتت میشه نسبی یعنی بارم نمیتونی بری تولد و اینا 😁😅

ولی خب ارزشش و داره، وقتی فرشته کوچولوت رو صحیح و سلامت در آغوشت بگیری همه اینها جبران میشه 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  دیروز انتقال دادم ۳ تا جنين ۳ روزه سوره ای بود برای جنين یاسین بود چی بود یادم نمیاد اگ ...

سلام دوست خوبم مبارک عزيزم به سلامتی انشالله که مامان دوتا نی نی قشنگ بشی 

چله زیارت عاشورا یا حدیث کسا یا دعای یستشیر بردار و بخون 

انشالله که با توکل به خدا و توسل به ائمه مانان خانم بشی 

الهی انشاالله که خیر  بازم سونو داری؟ یا فقط ویزیت  من 12 تیر باید مجددا برم سونو  ...

نمیدونم آزمایش دادم گفتن جوابش و ببرم و پیش مشاور تغذیه هم گفت برم ک هرموقع رفتم میرم سونو رو نمیدونم ولی از رو سونو سن جنین هم بم نگفتن صدا قلبش هم نشنیدم 

نسرین جان ادامه رو همون رویان میری یا بیرون پیش دکتر خاصی میری من اگه یه قلو بود میرفتم پیش دکتر خودم چون دوتان میخوام پیش دکتر خوب برم و نزدیک باشه بهم 

آره اتفاقا خیلی دوست دارم سیرابی کله پاچه میخورم وضعم اینه 

اها خیلی خوبه من چیزی نمیتونم بخورم سیزابی میخورم میره پایین حس میکنم جون گرفتم