2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
انشاالله ممنون فریناز جون که با حرفات بهم آرامش میدی سپردم به خدای بزرگ و مهربون و بخشنده .. انشالله ...

فداتشم

ان شاالله اين روزهاى قشنگ باردارى قسمت همه منتظرا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدات شم که اینقدر مهربونی . چهارشنبه ان شالله نوبت دارم حتما بهش میگم راستش پیاده روی ندارم خونه مون ...

ببين نزديكاى غروب پاشو بزن بيرون

بعدم پياده روى منم ى مدت خوب ميرفتم باغ بانوان اما بعد ك تنبلى كردم و كمتر ميرفتم ى ماه مونده ب انتقالم هرروز ى چيزو براى خودم بهونه ميكردم ميرفتم پياده روى ميكردم اونم ميخريدم ميومدم ى بار نون ى بار شير ى بار امپول ى بار دكتر

همين باعث بود ك هرروز رو برم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه تو غذا فقط روغن كنجد ميريزم اما رو سالاد و برنج زيتون فدات عزيزم ان شاالله بحق شش ماهه ام ...

فدات بشم خواهری ممنونم از دعا قشنگت خدا  نی نی نازتو برات نگه داره یه فنچ سالم و صالح و تپل 😍به حق امام رضا آمین

سلام عزیزم خوبی. من دیروز دل درد شدید پریود داشتم الانم دارم ولی کمتر شده .بعد طرف پهلو چپم درد میک ...

عزیزم این استرسا رو از خودت دور کن ب فا.ل نیک بگیر ان شاالله که نی نی عه اینم علائمشه منم ازمایش دادم مثبت شد دلدرد و کمر درد پریودی رو داشتم بعدش علائم خارج رحمی  ک این نیس فقط

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انشاالله فدات شم ممنون امام حسین نگه دار تو دلیت باشه .. یا امام حسین خودت به دادم برس 🙏🙏شما علایم ...

نمیدونم اخه مثلا یه سریاش مربوط ب دارو ها بود ولی از روز اول ک اومدم خونه تا دو روز تند تند گشنم میشد  بعدش یکم زیره دلم تیر میکشید روزه هفتم لکع دیدم روزه هشتم نهم هم بود پادرد و کمر درد داشتم 

نه ضخامت رحمم خوب بود ولی فولیکولام مثال سایز ۱۳ _۱۱ بودن طول کشید تا به سایز مناسب برسن. در ضمن مثب ...

عزیزم مبارکت باشه ازمایش دادی یا بی بی 

بچه ها آمپول پروژسترون هر روز سراغت خاصی بزنم یانه هرموقع زدم مشکلی نداره؟امروز یکی دارم از فردا دوت ...

یه جور بزن ک بعدا تو همون تایما بتونی بزنی یا شب بزن یا صبح

فدات شم که اینقدر مهربونی . چهارشنبه ان شالله نوبت دارم حتما بهش میگم راستش پیاده روی ندارم خونه مون ...

ان شاالله خیره و همه چی خوب پیش بره. 

اشکالی نداره برا مام کوچیکه خونه ولی منم ب خاطر تنبلی از ی طرف و تنها بودن از طرف دیگه خیلی راحت نبودم برم پیاده روی ولی تو خونه دوراتاق و هال و اشپزخونه رو پیاده روی می کردم از اروم شروع می کردم تا تند راه رفتن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عشقا سلام چهارشنبه انتقال دادم الان میخواهم برم حموم استرس دارم ولی یه دوش سرپایی میگیرم دیگه سرم ان ...

اشکال نداره حموم برو در حد یه دوش اون حمومای طولانیه که خوب نیس تیر کشیدن منم داشتم

انشاالله نسرین جون دورت بگردم خیلی شرمنده ام می‌کنی خانم ام البنین نگه دار بچه تو دلیت باشه عزیزم .. ...

سلام عزیز دلم 

فدای محبتت بشم 

روز سوم درد و تیر کشیدن پهلو سمت چپ روز پنج و شش دور نافم میسوخت انگار و تکرر ادرار 

انشالله که مامانی من دلم خیلی روشن 

حضرت ام البنین نا امیدمون نمیکنه