2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
من فشارم میافته حالم بد میشه.  نمک غذام رو بیشتر کنم؟

سلام عزيزم چطورى؟

ب دكترت نگفتى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببين عزيزم بدن با بدن خيلى فرق داره سعى كن خودتو مقايسه نكنى مثلا بچه هايي ك ى هفته جلوتر از من هستن ...

قربونت برم مرسی لطف کردی برام نوشتی همه رو .. انشاالله به حق امام رضا خودت هم سالم بگیری بغلت بچه قشنگت ..چشم مقایسه نمیکنم نی نی های من خیلی ارومن خاله اش دعا کن زودتر یه خودی نشون بدن ..مرسی از دعای قشنگت فریناز جون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم ..آره از شب خیس میکنم صبح آب و خودش رو میخورم ..به من شربت لاکسی ژ ...

الهی امین عزیزم ما امیدمونو و ارزومونو گره و چنگ زدیم به خدا 

دست خالی راهیمون نمیکنه مطمعنم 🤲🤲

خیلی خوبه من نماز رو نشسته میخونم البته شرایط من فرق داره واسه ناهار و شام یه چیز آب پز اینا خودم میزارم 

ظرف و اینارو شوهرم میشوره 

قربونت برم مرسی لطف کردی برام نوشتی همه رو .. انشاالله به حق امام رضا خودت هم سالم بگیری بغلت بچه قش ...

خداروشكر ك آرومن

اصلا دعا نكن ك بارداريت با علائم و تهوع باشه

دعا كن ان شاالله باردارى راحتى داشته باشى و نى نى ها با همون آرومى ب رشدشون ادامه بدن ب اميدخدا

من دوستم ى ماه بيشتر از منه ميگه هرروز داره سروم ميزنه طفلى بس ك حالش بده

ان شاالله باردارى راحتى رو سپرى كنيم😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم روغن زيتون آب رو آتيشه واسه يبوست منم انجير خيس ميدادم ميخوردم صبح ها ظهرها هم همراه غذام سال ...

روغن زیتون کلن تو غذام استفاده میکنم اصلن روغن دیگه استفاده نمیکنم ،رو برنج اره به فکرم نرسید ممنونم ازت 

تو سالاد هم میزنم 

خیلی ممنونم ازت❤️

عزیزم آب خیییییییلی بخور. پیاده روی و... راستی سحر جون پچ استرادیول هم داشت کاش ب دکترت پیشنهاد بدی ...

فدات شم که اینقدر مهربونی . چهارشنبه ان شالله نوبت دارم حتما بهش میگم راستش پیاده روی ندارم خونه مون خیلی کوچیکه و اهواز خیلی گرمه نمیشه بری بیرون و البته منم آدم تنبل که بهانه دستم اومده ولی سعی می کنم از امروز پیاده روی کنم .    

الهی آمین ،آمین 

ممنون کوثر جان انشاالله خدا بغل هممون رو با دستاش پر می‌کنه🙏🙏🙏 منم نماز نشسته میخونم عزیزم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم آب خیییییییلی بخور. پیاده روی و... راستی سحر جون پچ استرادیول هم داشت کاش ب دکترت پیشنهاد بدی ...

مرسی برای دعای قشنگت ان شالله شما هم این سری مثبت بشی و خلاص بشی عزیزم الهی آمین     

سلام عزیزم مرسی چی بگم آنا جونم آب که زیاد میخورم اصلا بعضی وقتها میگم نکنه اینقدر آب میخورم داروها ...

عزیزم منم ضخامتم ۱۴ پریودیم ۵/۲ بود سیکل انتقالم کنسل شد 

ان شاالله ماله شما همه چی خوب پیش میره عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خداروشكر ك آرومن اصلا دعا نكن ك بارداريت با علائم و تهوع باشه دعا كن ان شاالله باردارى راحتى ...

انشاالله ممنون فریناز جون که با حرفات بهم آرامش میدی سپردم به خدای بزرگ و مهربون و بخشنده .. انشالله نی نی قشنگت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی مامان مهربون

روغن زیتون کلن تو غذام استفاده میکنم اصلن روغن دیگه استفاده نمیکنم ،رو برنج اره به فکرم نرسید ممنونم ...

من واسه تو غذا فقط روغن كنجد ميريزم

اما رو سالاد و برنج زيتون

فدات عزيزم

ان شاالله بحق شش ماهه امام حسين بزودى خبر بتاى خوشگلتون رو بذاريد تو تاپيك😍😍😍

هر بار میرم اونجا فشارم میگیره میگه خوبه. گفت نمک بیشتر بخور وپروتیبن. یعنی از این بیشتر باید بخورم

خب لابد بيشتر بايد بخورى😂

كشك شور بگيربخور