2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
هیوا جون دعام کن شرایطم  خیلی خوب نبود هفته بعد سزارین میشم ۳۷ هفته ....دعا کن بچم سالم باشه&nb ...

یادته بهت گفتم بارداری وباردار بودی الانم بهت میگم نی نی رو سالم بغل میکنی براماهاهم دعاکن 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اره بی بی خریدم ازمایش فردا

نزدى يعنى؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من امروزآزمایش دادم خوب بود.شده ۳۸۵.زنگ زدم بیمارستان گفتن داروهاموهمه روادامه بدم دوهفته ...

خدا رو شکر عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عه من نيكاد و شما و ام ان٧١ ونفسم٧٥ و آتي  و مهربون رو يادمه فقط

اينو گفتم

@m1394r   عزيزم رفتى آزمايش؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چرا بی بی زدم یه هاله داشت 

واى خداياااااا😍😍😍

مباركهههههه

خب خبر ميدادى دخترررررر عكس ميفرستادى

ان شاالله آزمايشت هم با بتاى بالا مياى خبر ميدى🤲🏻🤲🏻💚💚💚

سلام خانما 

لطفاا دقیق بخونین متن سوالمو جوابمو بدین اگر میدونین😢😢😢

من چهارروزه که سینا فکت میزنم بازوم 

بعد امروز گفتم برم درمونگاه ازشون بپرسم ببینم درست میزنم 

حالا فک میکنم وقتی با سرنگ مواد رو میکشیدم حتما چون هوا داشته یکم کم  کشیده باشم😔

تروخدا بگین چیکار کنم الان چهار روزه 

ده روز دگ دارم 😔😔

ینی بی فایده اس دگ زدنش

واى خداياااااا😍😍😍 مباركهههههه خب خبر ميدادى دخترررررر عكس ميفرستادى ان شاالله آزمايشت هم با بت ...

میترسم مثل مال نیکاد الکی مثبت شده باشه الان برات عکسشو میفرستم ببین

سلام خانما  لطفاا دقیق بخونین متن سوالمو جوابمو بدین اگر میدونین😢😢😢 من چهارروزه که سینا فک ...

يعنى چى ى كم كم ميزدى

بيشتر از اون ميزانى ك ميخواى بزنى بكش بعد مابقى رو برگردون تو شيشه ك  هم هواش بره هم برسى ب ميزانى ك بايد تزريق كنى

نه اتفاقى نميفته نگران نباش

چون قطعا بعد از اون ده روز بازم چند روز بهت ميگن ادامه بده با دوز كمتر و بيشتر

واى خداياااااا😍😍😍 مباركهههههه خب خبر ميدادى دخترررررر عكس ميفرستادى ان شاالله آزمايشت هم با بت ...

نگاه کن فرستادم عکسشو

اينو كى زدى؟؟ قشنگ رنگ داره خانوم مباركه

بايد از زبونت ب زور حرف بكشيم ك بياى بگى مثبتى؟؟😍😍😂😂😂

يعنى چى ى كم كم ميزدى بيشتر از اون ميزانى ك ميخواى بزنى بكش بعد مابقى رو برگردون تو شيشه ك  هم ...

من نمیدونسم باید هوا گیری کنم اصلا بمن پرستار رویان چیزی نگفت 😥گفت بکش تو سرنگ و بزن 😭

الان امروز فهمیدم ممکنه هوا داخلش باشه کم کشیده بشه