2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
ان شاالله ك باهمينا بهترين اتفاق ها براتون ميفته😍😍😍 اگر خواستيد بگيد منم اين سى تارو ميفرستم يا ...

عزیزم‌مبارکت باشه. منم اون سری که مثبت شدم از آزمایشگاهه پرسیدم گفت ما نمیتونیم بگیم مثبت یا منفی ۵۲۷ بود بتام گفت باید به دکترتون بگید چون آی وی اف هستید دقیقا همین حرفو به شما زده. به دکترم که گفتم گفت سه روز دیکه بیا سونو ساک که رفتم همه چی هم خوب بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا اتفاقا این مدل خیلی ضعیفه، برای مقایسه هم حتما باید دو تا بی بی چک یه مارک و مدل باشن که الب ...

چی بگم سری پیش سه تا بی بی زدم تا پر رنگ شد همش مدیکور بود و‌کم‌کم پررنگ شد حالا ببینم میتونم یه مدیکور بزارم اگه منفی بود دیگه هیچی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله عزیزم بی میلی نسبت به غذا هم ناشی از همون حالت تهوعه من از هفته ۷ تا ۱۱ داشتم و خداروشکر بعدش قط ...

اره ميدونم من تو بارداريم اصلا خداروشكر درگيري باهمسر و يا دغدغه هيچي نداشتم تمام حرص و جوشام دغدغه بارداريم بود چرا لك ديدم چرا الان اينجوري الي اخر نتيجشم شده يپسري از خجالتمون در اومده حسابي

باز الان استرسام مثلا خيلي كمتره هااا در قبال اونسري ببين اونموقع چه نابودي بودم من😀

انشالله انشالله انقد عاروم باشه قشنگ خستگي اولي بشوره ببره

اي جانم خداحفظشووووون براتون ان شالله عاقبت بخيري جفتشون رو ببينيد🥰🥰🥰

خيلي بده بيشترازهمه خودمون اذيت ميشيم تازه من ازينكه دارم مثلا پسرمم اذيت ميكنم باز بيشتر اذيت ميشم تا اذيتايي كه رو خودمه بااونا راحتتر كنار ميام ميگم برديمش سرسر بادي بچه از بس نديده بود بلد نبود بره بالا انقد اونجاااا فشار بدي روم بود كه خدااا ميدونه🥺🥺كاش يكم بيخيالترررررر باشيم بنفع همست اينجوري مثلااا نزديك خونه مامانم پارك جنگليه ميبيني بچه هاشون دارن خاك بازي ميكننن حايي كه پراز رفت وامده سگه من عمراااا به بچم همچين اجازه اي رو بدم تازه دو سه بارم كه بردمش دست تو دست با ماسك يكم قدم زديم بخاد خودش بماله كه هيچي😞درحالي كه بنظرم اونا دارن بچگي ميكنن و مادرشون شهامت پيامداي بعدشم دارن ولي من از مريضيااا يا اتفاقي كه ممكنه بعدش بيفته عين چي ميترسم و محدودش ميكنم

خدااااا خودش به همه كمك كنه بتوووونن درست تربيت كنن بچه هاشون رو من هم دركنارشون

نه عزيزم اين چه حرفيه اتفاقاااااا خيلي عاروم شدم خدا عزيزاتووو برات نگه دار ان شالله🤲🤲🤲

جدددی پس چرا من فک‌کردم این قوی تره بهتر نشون میده داغون خورد تو ذوقم کاش مدیکور میزدم قطعا جوابش قا ...

عزيزم یه بی بی مدیکور بگیر دو ساعتی ادرار نکن جمع که رقیق نشه بزن ببین چی میشه نباید نوع بی بی تغییر میدادی 

بگو همسرت یه مدیکور بخره بزنی منم اعصابم خورد شد به نظرم الکی مدیکور خط نمیندازه ۱۱ ساله یه بارم‌الک ...

اره زنگ میزنم بیاره برام انفاقا سری پیش سه تا بی بی زدم تا آزمایش همش مدیکور بود و‌کم‌کم پررنگ شد این سری هم مدیکور خط انداخت ولی این مدل خودکاری زد تو ذوقم چی بگم تا ببینم چی میشه خدا کمکم کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره زنگ میزنم بیاره برام انفاقا سری پیش سه تا بی بی زدم تا آزمایش همش مدیکور بود و‌کم‌کم پررنگ شد ای ...

ببین من یه بی بی چک خارجی زدم هالش اینقد کم بود فرداش با مدیکوز زدم پررنگ بود پس ول کن مدیکور بزن غصه هم نخور خواهشا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاالله ك باهمينا بهترين اتفاق ها براتون ميفته😍😍😍 اگر خواستيد بگيد منم اين سى تارو ميفرستم يا ...

انشاالله که یروزی ما هم بتونیم جبران کنیم

الهی جوجه هاتو بسلامتی بغل بگیری

بتات هم عالیه خیلی خیلی مبارک عزیز دلم

عزيزم یه بی بی مدیکور بگیر دو ساعتی ادرار نکن جمع که رقیق نشه بزن ببین چی میشه نباید نوع بی بی تغییر ...

چی بگم چه غلطی کردم این همه استرس به خودم دادم اره همین کارو‌میکنم تا ساعت ۲ توالت نمیرم هرچند از صبح پا شدم تو شوکم توالت نرفتم ظهر که همسرم اومد بزارم ببینم چی میشه خدا بخیر کنه

@انتظار؟  عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام جواد ع دعای یستشیر رو خوندم. ...

عزیزم برای منم بخون الهی حاجت روا بشی بحق اولاپیامبر..

خواهرهای گل برای منم دعاکنین دوماه دیگ میرم برای انتقال جنین سومم توروخدا با دلای

پاکتون‌دعام کنین

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ان شالله كه مثبته فردا با ادرار اول صبح بذار كه رقيق نباشه يوقت 

ممنون حالا از صبح توالت نرفتم تا طهر بتونم نرم ظهر همسرم بیاد میزارم اگرم رفتم‌ میندازم فردا صبح

عزیزم‌مبارکت باشه. منم اون سری که مثبت شدم از آزمایشگاهه پرسیدم گفت ما نمیتونیم بگیم مثبت یا منفی ۵۲ ...

قربونت برم عزيزم ان شاالله نوبت شما😍😍

خب خداروشكر مرسى از دلگرمى هاتون💚

دوستون دارم❤️❤️❤️❤️😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام عزیزم خوبین مبارکه انشاالله ۹بسلامتی بگذره برات

اگه مقدوره برات بفرستین برای من