2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
عزيزم رو خودش هم حتى نوشته روزى سه تا من خودم دكتر گفت يكى اما دوتاخوردم اگر خواستين بگو اينوبراتو ...

اون بنده خدا ارسال کرد برای من الهی خدا خیرش بده

ومن این هدیه ی از طرف فرشته ش را به ف ال نیک وخوش یمن میدونم

انشاالله ما هم باردار شیم و هدیه قلب مهربون شما وهدیه فرشته های شمارا ارسال کنیم ♥️

ممنونم فداتون شم محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با ح ...

عزیزم من بار اول بتام ۴۷۱ بود دکترم گفت نیازی به تکرار نیست هفته بعد بیا برای سونو. خودم از روز کنجکاوی ۴ روز بعدش رفتم آزمایش که شکر خدا رشدش خوب بود. شما هم اصلا نگران نباش بعضی دکترها انگار خوششون میاد استرس بدن. حالا برای اینکه خیالت راحت بشه پی فردا باز برو آزمایش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزدلم نيكاد جون ان شاالله ك آزمايش شما هم با ى بتاى خيلى قشنگ سوپرايزت كنه😍😍😍 بيبى چك دو ...

ممنون ولی زیاد امیدوار نیستم فک‌ نکنم دیگه برا روز ۱۲ فرقی بکنه بی بی چی بزنی باید مثبت میشد حتما بی بی اول خراب بوده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به به مبااااارکه عزیز دلمممم، به نظر من که نیازی به تکرار نیست، احتمالا آخر هفته بری سونو ساک باردار ...

قربونت برم خدا تو دليتو نگه داره عزيزم

نميدونم والا هنوز ك دكترم ازمايشمو نديده

اينو متصدى ازمايشگاه گفت ك نگران شدم

حالا عصر زنگ ميزنم مطب ببينم دكتر چى ميگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اون بنده خدا ارسال کرد برای من الهی خدا خیرش بده ومن این هدیه ی از طرف فرشته ش را به ف ال نیک وخوش ...

ان شاالله ك باهمينا بهترين اتفاق ها براتون ميفته😍😍😍

اگر خواستيد بگيد منم اين سى تارو ميفرستم يا اگر هركس ديگه خواست اطلاع بديد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم ولی ب نظرم از همه  دقیق تر مدیکوره میخواستی دوباره بزنی همون مدیکور و بزن نگران نباش بی ...

قربونت برم چی بگم امروز روز ۱۲ بود اینقد با ذوق زدم گفتم الان دو‌خط پررنگ میفته ولی داغون خورد تو‌ ذوقم سشنبه میرم آز روز ۱۴ انتقال تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
از کجا مطمئنی شاید این بی بی چکه این سطح از هوذمون hcg رو نمیتونه اندازه بزنه ناامید نباش کاش همون م ...

چی بگم اینو گرون تر گرفته بود همسرم گفته بود دقیق تره خودکاری چی بگم زیاد امیدوار نیستم ولی تا آز صبر میکنم مگه معجزه بشه برام

وااااا مگه میشه اخه😐😐😐😐اون یکی کاملا مثبت بود دوباره مدیکور بزن اعصابم بهم ریخت یعنی چی

چی بگم چیکا جون داغون خورد تو ذوقم انگار از ۷ طبقه افتادم پایین😭 با چه ذوقی صبح زدم گفتم الان دو‌خط پررنگ میفته منم برا این داغونم چرا اون مدیکور مثبت شد اگه خبری نبود  الان این منفی منفی

قربونت برم خدا تو دليتو نگه داره عزيزم نميدونم والا هنوز ك دكترم ازمايشمو نديده اينو متصدى ازمايشگ ...

اوووونو ولش کن بابا، اگر قرار بود متصدی آزمایشگاه نظر بده دیگه دکتر رفتن واسه چی بود ؟!  بتات که خوبه ولی از سر کنجکاوی پس فردا باز برو آزمایش بده، مثل من که طاقت نیاوردم 😁 البته من ۴ روز بعدش رفتم که حسابی رفته باشه بالا کیف کنم 😍

عزیزم اتفاقا این بی بی چک خیلییییی رنگش ضعیفه، من اون موقع که مدیکور پررنگ شده بود از این مدل گذاشتم ...

جدددی پس چرا من فک‌کردم این قوی تره بهتر نشون میده داغون خورد تو ذوقم کاش مدیکور میزدم قطعا جوابش قابل اعتماد بود مقایسه ش میکردم با قبلی ولی الان از صبح گیج و منگم خدا از زبونت بشنوه چی بگم باید صبر کنم تا سشنبه آز میدم

جدددی پس چرا من فک‌کردم این قوی تره بهتر نشون میده داغون خورد تو ذوقم کاش مدیکور میزدم قطعا جوابش قا ...

نه بابا اتفاقا این مدل خیلی ضعیفه، برای مقایسه هم حتما باید دو تا بی بی چک یه مارک و مدل باشن که البته بازم احتمال خطا هست.

جدددی پس چرا من فک‌کردم این قوی تره بهتر نشون میده داغون خورد تو ذوقم کاش مدیکور میزدم قطعا جوابش قا ...

بگو همسرت یه مدیکور بخره بزنی منم اعصابم خورد شد به نظرم الکی مدیکور خط نمیندازه ۱۱ ساله یه بارم‌الکی خط ننداخته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤