2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم فقط و فقط بی بی چک رو با اولین ادرار صبح که بیدار میشی تست کن.  برای من هیچوقت هاله الکی ...

سلام صبحت بخیر قربونت برم.. البته نمیدونم اونجاکی هست😉

اخه روز8 صبح با اولین ادرار زدم اونم بعد4ساعت هاله انداخت... اونیم که شب قلبش زده بودم هم صبح پاشدم دیدم اعع این هاله داره رو همون حساب اول صبح باز زدم که اولش منفی شدگفتم تمااام دیگه ولی بعد4ساعت یه هاله بزور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای نازنینم من باید چند ساعت دیگه برم بیمارستان برای سزارین 🥲ممنونم که کنارم بودین توو این مدت ه ...

سلام عزيزم، انشاالله به سلامتی بری و عزیزت رو بغل کنی و با آرامش بهش شیر بدی 

التماس دعا 

انشالله که زایمان راحتی داشته باشی 🤲🤲

منم روز ۷ بودم امروز برا ۲۶ خرداد آز دارم پس تاریخامون باهمه انشاالله هردمون مثبت بشیم منم علایمی ند ...

انشالله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستای نازنینم من باید چند ساعت دیگه برم بیمارستان برای سزارین 🥲ممنونم که کنارم بودین توو این مدت ه ...

برو سالم وسلامت با نی نی کوچولوها برگردانشالله همیشه زیر سایه ی پدرومادر باشن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اندومترین شیاف نیست، قرص واژینال هست منم بیشتر انتقالهام داشتم، تو امریکا هم شیاف نمیدن فقط اندومتر ...

آره نوشته تب

اما اينجا ب اسم شياف حرفشو ميزنيم ديگه😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام بچه ها

تقريبا ى ساعت پيش شوهرم يهو از خواب بيدارشد كنارم بود منم هول كردم فكر كردم ديرش شده صبحانه براش اماده نكردم  يهو پاشدم كمردرد و شكم درد خيييييلى بدى گرفتم جورى ك رفتم دستشويى گفتم الانه ك فقط ازم خون بياد

تا ده دقيقه فقط درررررد كشيدم

يعنى چى شدم؟؟؟😭😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها تقريبا ى ساعت پيش شوهرم يهو از خواب بيدارشد كنارم بود منم هول كردم فكر كردم ديرش شده صب ...

سلام الهی عزیزم شوک بهت واردشده قربونت برم, اب میخوردی

یکم استراحت کن هیچی نیست ترسیدی یکم. انشالله خداتودلیت حفظ کنه وشنبه خوش خبربیای قربونت

خداروهزارمرتبه شکر عزیزم خیییلی خیییلی خوشحالم 😍الهی همه دوستای منتظرمون هم دامنشون سبزبشه   ...

ممنون عزیزم.الهی آمین.نگران گل پسر نباش این ویروس رو خیلی از بچه هاگرفتن و شایع شده .ایشالا که تا الان دیگه خوب شده باشه.

اندومترین شیاف نیست، قرص واژینال هست منم بیشتر انتقالهام داشتم، تو امریکا هم شیاف نمیدن فقط اندومتر ...

سلام عزیزم.منم الان اندومترین دارم استفاده میکنم.یه سوال داشتم :شما تا کی اندومترین رو ادامه دادی؟پرولوتون یا شکل دیگری از داروی پروژسترون رو به شما ندادن؟

سلام عزیزمممم....شما خوبی.گل پسر خوبه.ممنونم از احوالپرسیت. یه مدت زیادی اینجا نیومدم.و اینکه واقعا ...

سلام خوبی شما کجا تعیین جنسیت کردی ؟هزینه چقدر شد؟چند بار پانکچر شدی؟ دکترتون کی بود؟

سلام عزیزم.منم الان اندومترین دارم استفاده میکنم.یه سوال داشتم :شما تا کی اندومترین رو ادامه دادی؟پر ...

سلام عزیزم دکترم میگفت تا هفته ۱۲ باید روزی ۲ تا اندومترین مصرف کنیم و بعد برای یگهفته یکی و بعد قطع بشه

آمپول پروژسترون هم تا هفته ۹-۱۰ و در شرایط خاص در صورت اکه بینی تا هفته ۱۲

یکی و نصفی تو یک سرنگ تزریق بشه

پرولوتون ندادن عزیزم، اونو اگر تو ماههای بالاتر مشکلی باشه میدن ولی من در موردش نمیدونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام صبحت بخیر قربونت برم.. البته نمیدونم اونجاکی هست😉 اخه روز8 صبح با اولین ادرار زدم اونم بعد4سا ...

اینجا شبه الان 😄‌نمیدونستم فرداش هم تست کردی

به امید خدا مثبتی با یه بتای خوب

بتای پایین مصیبته، از خدا بتای بالا و بادوام و زایمان بسلامت بخواه

منم بیادت هستم عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️