2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

دوستای نازنینم من باید چند ساعت دیگه برم بیمارستان برای سزارین 🥲ممنونم که کنارم بودین توو این مدت همراهای با معرفت من ❤️❤️❤️ تک تکتون توو قلبم جادارین برام خیلی دعا کنین که به خوبی پیش بره❤️ خیلی حس عجیبی دارم هنوزم باورم نشده ❤️با تمام وجودم میخوام که قسمت تک تکتون بشه به زودی ❤️❤️❤️ برامون دعا کنین دوستتون دارم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز ۷ بودم امروز برا ۲۶ خرداد آز دارم پس تاریخامون باهمه انشاالله هردمون مثبت بشیم منم علایمی ند ...

ای جاننن عزیزم تولدت مبارک پیشاپیش.  . .انشالله دوتاخط پررنگ بیوفته برات بیای بزاری شادی کنیم

دوستای نازنینم من باید چند ساعت دیگه برم بیمارستان برای سزارین 🥲ممنونم که کنارم بودین توو این مدت ه ...

ای جانم خیرباشه عزیزم بسلامتی ودلخوشی کوچولوت بغل بگیری... اخ چه حس نابیه حقم داری باورنکنی, الهی خداروصدمرتبه شکر... اخرین بوسه های دونفرتون بکنید که دیه ازفردا سه نفرید

ب نظر من اگر فكر ميكنين منفى ببينين روح و روانتون بهم ميريزه تا روز ١٢ نزنين من خودم گذاشتم ى روز ق ...

وای شنبه الهی خوش خبربیای عزیزدلممم بیصبرانه منتظرم. 

من که دارم لحظه شماری شنبه میکنم بزنم باز توکل لخدای بزرگ

صوفی جون جنینام کاپکتa بودن هر سه تاشون اونسری هم یکیش کامپکت دوتا هم 10و12,سلولیaبودنمیشه که ضعیف ...

ببین حتی جنین بلاست هم میتونه ضعیف باشه

یا مشکل ایمنی هست یا رحم یا جنین

آزمایشهای ایمنی رو بدی خیالت راحت میشه از ایمنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره خودمم به آسپرین مشکوکم چون سری قبل آسپزین نداشتم اینجوری نبودم الان از چهارشنبه هفته گذشته که ان ...

آره عزیزم عادت میکنه من الان خوبم و اصلا مشکلی ندارم نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان وقت همگی بخیر.

لطفا اگه کسی خراش آندومتر انجام داده جواب منو بده.تا چند وقت بعدش لکه بینی داشتید؟من قرص جلوگیری استفاده میکردم.هم زمان هیستروسکوپی شدم واسه پولیپ و خراش آندومتر.چهار خرداد ماه.هنوز لکه بینی دارم.الان بیشتر شده.قبل از اینکه قرص جلوگیری تموم شه(آخرین بار دوشنبه خوردم)لکه بینی هام شبیه اول پریودی شده‌.ولی هنوز پریود نشدم.خونریری ندارم.گیح شدم.دکتر گفت روز اول یا دوم پری برم پیشش.نمیدونم الان قرص باعث شده خونریزی نداشته باشم یا چی...

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اوووه من کلی لواشک گرفتم که😢😢 یک سوال دیگه:مسخرم نکنی ها, میگم دیروز بی بی زدم منفی بود خب؟؟ ولی ...

عزیزم فقط و فقط بی بی چک رو با اولین ادرار صبح که بیدار میشی تست کن. 

برای من هیچوقت هاله الکی نیفتاده حتی بعد از چند ساعت

انشالله مثبتی 💗💗💗

بی بی چک قبلی رو بد موقعی از روز زدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اوووه من کلی لواشک گرفتم که😢😢 یک سوال دیگه:مسخرم نکنی ها, میگم دیروز بی بی زدم منفی بود خب؟؟ ولی ...

لواشک بهداشتی بسته بندی شده بگیری هیچ اشکالی نداره

فقط لواشک زرشک نباشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبین یه سوال داشتم شما اطلاع دارین کسایی که جنین اهدایی میگیرن بعد که بچه دنیا میاد ...

نه عزیزم ثبت احوال از کجا بدونه که بخواد تو شناسنامه بزنه؟؟؟ بیمارستان هم نو گواهی تولد نمیزنه

هیچ جا هیچی ذکر نمیشه خیالت راحت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
Endometrin زيرشم نوشته پروژسترون آلمانيه انگار

اندومترین شیاف نیست، قرص واژینال هست

منم بیشتر انتقالهام داشتم، تو امریکا هم شیاف نمیدن فقط اندومترین میدن برای انتقال

خوبیش اینه که اصلا صبر کردن نداره، من میذاشتم و میرفتم سر کار

خدایا شکرت 🙏🏻❤️