2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
چه دلی داری من بودم طاقت نمی آوردم انشالله هر ۸تاش جنین شدن برات. من که نه مهر به بعد انشالله. منم ...

خوب چیکار کنم راهم دوره و شاغل هستم بیمارستان فقط صبح تا ۱۲ کارت جنین میده دکتر هم که فقط ۴ به بعد هست یک روز از صبح درگیرم میکنن 

از الان برای مهر داری میخوری پردی زیاد نیست زمانش

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

به سلامتی😍😍 ان شاالله بارداری راحتی داشته باشین ❤😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خوشی این دوران بارداری بگذرونی و با دل خوش نی نیت رو بغل بگیری عزیزم  پیاده روی رو  دا ...

چرابالا نره روش های مختلف هست بچ میزارن. نشد سیکل آی یو آی مثل مهربون خودت هم پیاده روی  رو داشته باش رحم گرم نگه داشته باش سیاه دونه رو شکمت ماساژ بده. ان شالله بالا میره

خدایا شکرت
راستي امروز دكتر عارفي داشت مريض ويزيت ميكرد بيمارستان به من

ااا پس مشکل حل شده ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آمپولا رو که از همون اول جمع کردم، میریزم توی یه ظرف در دار، اینطوری هم نگران کارگرهای پاکبان نیستم ...

منم همه رو تابحال جمع کردم و نگه داشتم 

ممنون عزیزم تبریک میگم برای فندق ایشالله به سلامتی بغل بگیریش ، من سه بار پانکچر شدم که بار اخر متاس ...

انشالله که خیر برو ویزیت شو و شروع کن با خانم دکتر مصطفایی یا مشایخ سانست رو امتحان کن من هفت دهم بودم 

دارو خوب میده بهت انشالله که جواب میگیری عزيزم 

خب الان زنگ زدن و گفتن منفیه این از من انشالله بقیتون خوش خبر باشید 

خیلی متاسفم عزیزم ان شاالله بهترینها برات پیش بیاد خدا به دلت آرامش بده 😔😔😔

انشالله مثبتی عزیزدلم😍😍😍 من اخه اون لک هم که دیدم جزیی بود شیاف اضافه کردم به اینهانیست واقعا و ...

ان شاالله که مثبتی 😍استرس نداشته باش عزیزم 

منم دقیقا مثل شما غریبم توی این شهر و تنهایی هم حوصله رفتن بیرون و پیاده روی ندارم همسرمم هم خسته می ...

دقیقا منم حوصله بیرون رفتنو ندارم.تو خونه هم‌میشه ورزش کرد اگه حوصله داشته باشی

انشالله که خیر برو ویزیت شو و شروع کن با خانم دکتر مصطفایی یا مشایخ سانست رو امتحان کن من هفت دهم بو ...

انشالله ممنون عزیزم توکل بر خدا ، دارو خیلی مهمه به نظرم دارو ایرانی برای ما پوچ میکنه فولیکول رو 

برا یوبست هم خوبه من تو خوردن هیچ چیزی زیاده روی نمیکردم لواشک هم خوردم ولی می ترسیدم قندم بالا بره ...

یبوست از چی میاد؟

چرا بعضیا مدام یبوستند

خودمم همش این مشگلو دارم

😉

دقیقا منم حوصله بیرون رفتنو ندارم.تو خونه هم‌میشه ورزش کرد اگه حوصله داشته باشی

تو خونه هم یه مدت انجام دادم به خودم اسیب زدم و ول کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️