2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام خواهر دیگه قسمت نبوده بله امروز منفیه منفی بود روز دوازدهمم انشالله خدا بهم قدرت بده بتونم از ن ...

واقعا متاسفم از شنیدن این خبر 😔😔ان شاالله بهترینها براتون رقم بخوره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلای مهربون.خوبین.ان شاءالله همیشه سلامتی وشادی باشه براتون     رفتم دکتر خون.متاسفا ...

ای جانم.... 

انشالله که بهترینا برات پیش بیاد.... 

عزیزم مگه رحمت چه شرایط خاصی داره که رحم اجاره ای پیشنهاد دادن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی خوبه.اینجا که زندگی میکنم غریبم تنهایی هم نمیتونم برم پیاده روی کسی هم نیست که باهام بیاد پیاده ...

منم دقیقا مثل شما غریبم توی این شهر و تنهایی هم حوصله رفتن بیرون و پیاده روی ندارم همسرمم هم خسته میشه بعد از کار .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سلام دوووستای عزیزم خوبید؟ ما خداروشکر خوبیم آقا پسر هم خوبه😍 تک تکتونو تا تونستم دعا کردم موق ...

به به  قدم نورسیده مبارک باشه 😍😍 ان شاالله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه ❤❤خداروشکر که خوبین 🙏🏻

[QUOTE=240339250]ای جانم....  انشالله که بهترینا برات پیش بیاد....  عزیزم مگه رحمت چه شرایط خاصی داره .آنا جون مشکل رحم ندارم.مشکلم افت ناگهانی پلاکتمه.که تو بارداری همینطوری طبیعی افت پلاکت هست.منم کلا پلاکتم پایین میاد .فقط خدا خودش کمکم کنه همه چیز اول وآخر دست خودشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوست عزیز اگر بار اول میرید باید تشکیل پرونده انتخاب کنید، فردا مجدد امتحان کنید 

ممنون عزیزم تبریک میگم برای فندق ایشالله به سلامتی بغل بگیریش ، من سه بار پانکچر شدم که بار اخر متاسفانه فولیکولام پوچ بودن دو بار انتقال منفی داشتم ذخیره ام 0/5 دیگه جای ریسک ندارم به نظرت رویان شروع کنم ؟ 

قربون دلتون برم اشک توچشام جمع شداخه چقدرخوبی ومحبت... وقتی همگی همدردیم😭😭😭دوستون دارم زیاد زیاد ...

خدا نکنه عزیزمی فاطمه جان این جا همه خواهر و دوستیم ♥️♥️😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای الهی عزیزم انشالله خداخودض بهت به بهترین نحو معجزشونشونت بده انشالله خیلی ناراحت شدم ولی به دل ...

ممنون عزیزم.من اگر به حرف دکترا بود که الان از غصه باید میمردم.به امید وکرم خدا زنده ام.دلم روشنه.خدا خودش میگه ان مع العسر یسری.بعد هرسختی آسونی هست.اینم یه امتحان دیگه.یه صفحه دیگه زندگی   ان شاءالله با سربلندی وسلامتی ازش ردبشیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خب الان زنگ زدن و گفتن منفیه این از من انشالله بقیتون خوش خبر باشید 

سعیده جان ناراحت شدم امیدوار بودم خبر خوب بدی انشاالله خودت طبیعی مامان شی گلم درکت میکنم 😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان دوست منم بعد سه انتقال منفی شد.هر سه بار هم جنینهاش بلاست بودن.برای دفعه سوم هم لنفوسیت ...

آخی 😔 خیلی سخته .امیدوارم دلش آروم‌بشه .توی کدوم مرکز و با کدوم دکتر بودن ؟

اره خداروشکر بهترم درد که داشتم اما انگار به دارو حساسیت داشتم بیشتر نگهم داشتن حالم بد شد خیلی بد ب ...

آخی عزیزم بلا بدور 

واقعااا خدا نگذره ازشون همه نفرینشون میکنن با سرنوشت همه بازی کردن

خبر ندارین که نتیجه به کجا رسید؟من فرصت نکردم برم بیمارستان 

ای جانممم عزیزم. پس منم بخورم باخیال راحت؟ عاشق لواشکم😋😋😋بخصوص ترش ترش

برا یوبست هم خوبه من تو خوردن هیچ چیزی زیاده روی نمیکردم لواشک هم خوردم ولی می ترسیدم قندم بالا بره کم میخوردم

خدایا شکرت
[QUOTE=240339250]ای جانم....  انشالله که بهترینا برات پیش بیاد....  عزیزم مگه رحمت چه شرای ...

آهان..... 

عزیزم انشالله بهترینا برات اتفاق میفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com