2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

عزيزممممم

مبارك باشه تپيدن قلب كوچولوش

ان شاالله١٢٠سال سلامت بتپه و در كنار شما و پدر و برادرش عاقبت بخير بشه💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جانم نوش جونت منم پس میخورم😅😅 میگم عزیزم دیروزمیگفتم هامنفی5اول سفیدبود... بعد3-4ساعت یه هاله ...

من ازبس بي بي نزدم كلا هيچ تجربه اي ندارم بابت بي بي، ولي اينسري روز سيزدهم زدم مثبت شد البته در جاهم نه هاا، رفتم نماز خوندم اومدم ده دقيقه اي شد

ان شالله كه مامان  شدي به اميد خدااا😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه فاطمه جانم. بخور نوش جونت من توی انتقالم که مثبت شدم همه چی در حد اعتدال خوردم مثبتم شدم.& ...

انداختم دور عزیزم بخاطرکثیف بودنش😅😅ولی به مامانم هم نشون دادم ضعیف هاله داشت هردوش

عزیزدلم, باشه پس منم درحدکم میخورم. ولی خدایی سوپ گشنیزافراطی عمل کرده بودم زیاد

سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

سلام عزيزم

خداروشکر 😍😍😍

مبارک انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و با آرامش این مدت رو سپری کنید 

من ازبس بي بي نزدم كلا هيچ تجربه اي ندارم بابت بي بي، ولي اينسري روز سيزدهم زدم مثبت شد البته در جاه ...

توکل بخدای بزرگ کاش میشد مغز مورد بیارم بذارم کمد خیالم راحت بشه ازفکرکردن😂😂😂خل شدم رفت اخلاقم ندارم که

سرنمازات التماس دعاقشنگم

عزيزممممم مبارك باشه تپيدن قلب كوچولوش ان شاالله١٢٠سال سلامت بتپه و در كنار شما و پدر و برادرش عاق ...

قربونت برم ممنونم از دعاي قشنگت🥰🥺🤲

ان شالله كه چندروز ديگه با بتاي عاااااااالي مياي به اميد خداااا مامان قشنگ

انداختم دور عزیزم بخاطرکثیف بودنش😅😅ولی به مامانم هم نشون دادم ضعیف هاله داشت هردوش عزیزدلم, باشه ...

تو رو خدا هاله داشت وای خواهر باور کن درسته من روز ۶ بی بی زدم تا ۵ روز هی نگاش میکردم اصلا سفید سفید بود اگه هاله دیدی درسته 😍😍.

دختر نگه دار چه کثیفی 🤭اون سوپ هم اشکال نداشت ببین میگن گشنیز خوب نیست منظورشون اینه یه عالمه گشنیز بخوری نه اینکه توی سوپ فدات شم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو رو خدا هاله داشت وای خواهر باور کن درسته من روز ۶ بی بی زدم تا ۵ روز هی نگاش میکردم اصلا سفید سفی ...

اره بخدا ولی فکرکردم دیگه حتماچون خشک شده اثرشوازدست داده اونطور شده والاکه چرا روش نوشته توی5دقیقه این توی4ساعت هاله انداخته بودن هردوشون خودشم ضعیف 

قربونت برم دعاکن کاش دیگه شنبه پررنگ بشه. مارک دیگه گرفتم دوتاهرکدوم10تومن

اوووه من کلی لواشک گرفتم که😢😢 یک سوال دیگه:مسخرم نکنی ها, میگم دیروز بی بی زدم منفی بود خب؟؟ ولی ...

لواشک ها رو داخل یخچال نگه دار طولانی تر میمونن، میتونی کوچیک ببری بذاری فریزر هر روز دو سه تا تیکه بخوری، خیلی حال میده اینجوری 😁

ببین من اوایل که مثبت شده بودم تماااام بی بی چک ها زمان میبرد تا رنگ بگیره یعنی اولش میگفتم منفیه ولی بعد از حدود ۱۰ دقیقه می‌دیدم هاله انداخته که با گذر زمان رنگ میگرفت، ولی بعد از دو سه هفته همون موقع که ادرار می‌رفت بالا همون لحظه رنگ میگرفت. می خوای عکسشو بذار ببینیم چجوریه 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم خداروشکر 😍😍😍 مبارک انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و با آرامش این مدت رو سپری کن ...

سلام عزيزم خيلي خيلي ممنوووووووونم ان شالا دوهفته ديگه نوبت سونو قلب فرشته شماست😍🤲

اره بخدا ولی فکرکردم دیگه حتماچون خشک شده اثرشوازدست داده اونطور شده والاکه چرا روش نوشته توی5دقیقه ...

انشالله امام رضا عیدیشو بهت بده اگه مثبت بودی شنبه که انشالله به حق فاطمه زهرا مثبتی من یه کادو ازت میخوام اونم اینه که به مامانت بگی برام بره امام رضا و از اما رضا بخواد که منم مامان بشم خودتو نگفتم بری چون انشالله مثبت بشی جاهای شلوغ نری بهتره😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خيلي ممنونم خدا تودليتوووو برات حفظ كنه و صحيح و سلامت بغل بگيريش به اميد خداااا🥰🤲 ان شالله ...

ان شاالله عزیزم 🌹

نه به نظرم ۳ روز خیلی فرق نداره، من که دکترم گفت فقط میخواد از رشد جنین مطمئن باشه، گفت حدود دو هفته دیگه بیا، منم شنبه باید برم توکل بر خدا با دعای خیر شما ان شاالله همه چیز خوب باشه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم