2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم خوبی  شما الان برای سیکل انتقال چطوری خودتو اماده میکنی،منظورم اینه چه مکمل هایی دا ...

سلام عزیزم ممنون.

چی شد چندتا جنین برات تشکیل شد؟

من هر روز ورزش. پیاده روی و دراز نشست داشتم.

مکمل هم فرتیل سی ام. ال آرژنین.کیوتن.‌امگا یه روز در میون. سی. ای و دی و فولیک اسید میخوردم.

به سلامتی انشالله خوش خبر بیای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستنی و چیزهای سرد خون رسانی به رحم رو کم میکنه  بزار با دمای محیط هم دما بشه کمی  و کم ...

وووای خدامن چقده بی دقتم🤦🤦 روز انتقال ولادت حضرت معصومه بود از اتاق انتقال بیرون اومدم تو حیاط نذری فالوده بستنی پخش میکردن اینقد هوا گرم بود دلم خواست منم خوردم البته چون نذری هم بود بیشتر دلم خواست بخورم چرا دقت نکردم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وووای خدامن چقده بی دقتم🤦🤦 روز انتقال ولادت حضرت معصومه بود از اتاق انتقال بیرون اومدم تو حیاط نذر ...

بایبارچیزی نمیشه نترس عزیزم.حالامن تازه میخوام بخورم.خخخ

فرناز جون انشاالله خوابت واقعی میشه و مثبت میشی و ما این جا برات خوشحالی میکنیم عزیزم🙏🙏🙏

مرسى عزيزم 

ان شاالله

اميدم فقط ب دستهاى پرمهرخداست ك دستمو بگيره

ان شاالله دست همه مون رو بگيره و از اين پروسه سخت و تلخ انتظار در بياره و در روزهاى شيرينش رو ب رومون باز كنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بایبارچیزی نمیشه نترس عزیزم.حالامن تازه میخوام بخورم.خخخ

اخه دقیق روز انتقال بود چی بگم هر روز یه گندی میزنم🤣🤣

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عیب نداره گلم اون نذری و تبرک بود انشاالله که حضرت معصومه کمکت میکنه عزيزم 

همون چون تبرک بود نتونستم نخورم اره واقعا انشالله الهی خودتم به سلامت این دوران پر استرس و‌بگذرونی عزیزم

فدات بشم ببخشيد پسرم تب كرده دوروزه وقت نكردم بيام دعا كنيد زود بهتر بشه و ويروسيم نباشه چون مامانم ...

سلام عزیزم قربونت برم میگم چرا نیستین .. انشاالله که تا الان حال پسر گلت خوب شده این روزا منم میبینم اکثر بچه های اطرافم مریض میشن ولی خوب خدا روشکر زود خوب میشن .. انشاالله که ویروسی نباشه عزیزم ..معجزه جان منتظرم بیای بگی صدای قلب نی نی رو شنیدی انشاالله برات دعا خوندم عزیزم 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسى عزيزم  ان شاالله اميدم فقط ب دستهاى پرمهرخداست ك دستمو بگيره ان شاالله دست همه مون رو ب ...

انشاالله قربونت برم خدا به هممون نظر می‌کنه و چند روز دیگ به امید خدا اسم شما از لیست منتظرا حذف میشه و میری قاطی مامانا🙏🙏🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزدلم ایشالا به زودیه زود خدا ارزوتو براورده میکنه و دلت شاد شاد میشه 🤲🏻❤️❤️❤️

به سلامتی فردا زایمان‌ میکنی دوستم انشالله که خدا پشت و پناهت باشه و سلامت هر دو برمیگردید. بیا خبر از خودت بده.

ما رو هم دعا کن ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤