2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
میلاد تبریزاینطور گفتن... حالا ازخودمنم هزینه فریز دوبل گرفتن توکل بخدای بزرگ عزیزم دعاکنیم برای هم

اوو چقدر گرون .کاری که از دستمون برمیاد دعا در حق همدیگست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوو چقدر گرون .ان شاالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اره والا خیلی گرون, نمیگن ملت ازکجابیارن لعنت به این تعرفه هاشون... خودشم فرارمالیاتی میکنن هی ازما پول نقد میخواستن روزانتقال دیگه عصبی شدم گفتم دیگه نداریم بخاطرشمام نمیرم بانک صف بکشم روز انتقالم

خدا خودش رحم کنه دوباره کارم به پانکچرنکشه واینهابمونن

واقعا قابل بخشش نیس بازد ازشون شکایت بشه اگه همچین چیزی باشه خیر از این دنیا و اون دنیا نبیینن

چون سند و مدرکی نداریم شکایت که نمیشه کرد ولی واقعا اگه چنین کاری کرده باشن ان شاالله نه توی این دنیا نه توی ان دنیا خیر نبینن که با ماها چنین کاری کردن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره والا خیلی گرون, نمیگن ملت ازکجابیارن لعنت به این تعرفه هاشون... خودشم فرارمالیاتی میکنن هی ازما ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ واقعاا 😖😖 نه ان شاالله که مامانشون رو تنها نمیزارن 😍😍😍😍

معمولا یکی دو روز قبل پریود وقتی بی خیال میشم خوب میشم ماه قبل که رفتم برای آزمایش از استرس اشکم در ...

خب اون که اکثرا دارن بیشتر بخاطر سردی رحم هستش اگه مشکل دیگه ای نداری سعی کن چند جلسه بادکش گرم رحم وتخمدان بری.من فک کردم وسط سیکل لکه پیدا می‌کنی.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ واقعاا 😖😖 نه ان شاالله که مامانشون رو تنها نمیزارن 😍😍😍😍

الهی امین خداازدهنت بشنوه... مامانم طفلی دیسک کمرداره شدید بعدهی ازمنم مراقبت میکنه فقط بخدامیگم بحق حضرت زهرا بخاطر دل مادرم مثبت کن

باشه عزيزم دكترش يادته رحيمي شعر باف بود؟؟؟ اون خانم گفت دكتر خوب سراغ داشتي معرفي كني هم عذاب وجدا ...

بله عزیزم فاطمه رحیمی شعرباف بود. بهش معرفی کن اشکال نداره انشالله که براش خیره من خدا بهم هر چندتا بده میذارم روی جفت چشام 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خواهر حالتو خوووب درک میکنم منم یه منفی دیگه خدا امروز زد تو صورتم از صبح شوهرم صد بار دزدکی رف ...

پروانه جون🥺🥺🥺چرا اخه، خیلی بهت امید داشتم😔😔ان شالله که زود بوده باشه یا بی بی چک ها خراب بوده باشن

بله عزیزم فاطمه رحیمی شعرباف بود. بهش معرفی کن اشکال نداره انشالله که براش خیره من خدا بهم هر چندتا ...

ان شالله باشه ديشب بهش گفتم ولي شك داشتم خواستم مطمين بشم

خيلي ممنونم ان شالله كه براي شما اينسري يدوقلو سالم و صالح ميشن🤩🤲

سلام به همه خانومای همدرد خودم من امروز روز ۱۱ انتقالم هست ۲تا جنین انتقال دادم که یکیش بلاست بوده ...

سلام گل من خوووووبي؟ من تو تاپيكت فك كنم اومدم گفتم مثبتماا يادم نمياد يا روز انتقال رو بهت گفتم😃

خوووووبي؟؟ عاره فردا ان سالله معلومه ولي كمرنگه اگه ميخاي صب روز ازمايش بزن يا روز قبلش