2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ایشالله دختر توکوه انرژی مثبتی باپیامهات ناخوداگاه خنده میاد روی لبام دلتوخداشادکنه

پس خدارو شکر ان شاالله که همیشه لبت خندون باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیباوند شما دکتر ت کیه عزیزم؟راضی هستی؟

از دیباوند که رضایت زیاد دیدم چرا اینطور شد.... 

دکتر من امیرزاده هست چون جاریم ازش نتیجه گرفت منم رفتم زیر نظر ایشون

خدایا به امید تو....
توکل بخدای بزرگ, اخه من سری پیش هم دیدم نمیخوام منفی فکرکنم همه گفتن لانه گزینی ولی منفی شدم. الانم ...

خوبه پس..من جنیانم ۴ روزه بود روزه ششم و هفتم دیدم..پس تو که پنج روزه هستند طبیعتا زودتر لک میبینی و لانه گزینی کرده.🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
قربونت برم الهی ممنونم عزیزم الهی خدا خودش دلمون روشادکنه اره راست میگی توکل بخودش ببینم اینبارچی پ ...

خدا نکنه عزیزی. 

اگه اضافه کردی شیاف باید تا آخر همون جوری ادامه بدی و کمش نکنی. انشالله چند روز دیگه اشک شوق برات بریزم خواهرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبه پس..من جنیانم ۴ روزه بود روزه ششم و هفتم دیدم..پس تو که پنج روزه هستند طبیعتا زودتر لک میبینی و ...

چی بگم توکل بخدا, انشالله که همون لانه گزینی باشه, یه ذره اومد شیاف که گذاشتم کلاقطع شده الان, میگم شایدازحموم بوده

انشالله خداخودش دل هممون روبه بهترین نحو شادبکنه

خدا نکنه عزیزی.  اگه اضافه کردی شیاف باید تا آخر همون جوری ادامه بدی و کمش نکنی. انشالله چند ر ...

خیلی مهربونی انشالله برای هممون این اتفاق ناب بیوفته واشک شوق بریزیم

باشه چشم پس همون دوتا رو ادامه میدم تا روز ازمایشم.

برای حاجت دلت وزودترانتقال دادنت حمدمیخونم

خانوما تو ابن سینا برامن نسخه ندادن که باهاش برم تیتر بتابدم ازاد قبول میکنن

اگر بیمه تامین اجتماعی دارین ممکنه نسخه الکترونیکی باشه

پیام براتون‌نیومده بود بعد انتقال؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نپرسیدم  توی این تاپیک بچه ها می گفتند ضخامت  ۸ انتقال میدند

عزیزم شما بعد انتقال خونه خودت میمونی یا میری خونه مامانت؟

من اصلا دوست ندارم برم جایی خونه خودمو دوست دارم.

نمیدونم برا غذا پختن اینا چیکار کنم.

رومم نمیشه ب مامانم بگم برام بپز بیار ما بخوریم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم شما بعد انتقال خونه خودت میمونی یا میری خونه مامانت؟ من اصلا دوست ندارم برم جایی خونه خودمو د ...

عزیزم اگه به انتقال برسم خونه خودم راحتترم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اگر بیمه تامین اجتماعی دارین ممکنه نسخه الکترونیکی باشه پیام براتون‌نیومده بود بعد انتقال؟

ن عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم