2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه؟چند وقتشه؟

سلام عزیزم مرسی ما خوبیم، شما و بهارجون چطورید؟ دخترم ۵ روز دیگه میشه سه ماهه ولی اینجا زمانی که باید متولد میشده برای بعضی چیزها در نظر میگیرن که در اینصورت یه ماهه شده

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام. تا هفته چند باید آمپول پروژسترون بزنیم؟ دکترم بعد از اتمام هفته۶ گفت قطع کن شیاف بزار. ولی م ...

من زودترین زمانی که دیدم قطع کردن ۹ هفته بوده، خیلی دکترها ۱۲ هفته قطع میکنند

۶ واقعا روده نمیدونم چرا دکترت قطع کرده

من بودم سرخود میزدم حداقل تا ۹ هفته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر رفتی خوب بود همه چی؟؟  اسمتو صدا زدم اما فککنم اشتباهی زدم این عددا معمولا درست کار ن ...

هر روز میرم فعلا خوبه باید ببینم رشدش هم چطور میشه عزیزم خدا به همه امون رحم کنه و نی نی هارو سالم بغل کنیم 

عزیزم نگران نباش دختر منم بند ناف دور گردنش بود رشدش ۴ روز عقب افتاده بود من هر روز سونو و نوار قلب ...

چن دور بود سارا جون ؟رشدش و عقب  تر انداخت یا همون۴روز بود  ،؟ممنونم بهم دلگرمی میدین  فشار ایجاد نکرد رو اکسیژن رسانی و ....؟چن‌هفته سزارین شدین ؟

عزیزم نگران نباش دختر منم بند ناف دور گردنش بود رشدش ۴ روز عقب افتاده بود من هر روز سونو و نوار قلب ...

هر روز سونوی معمولی دادین ؟هفته ای دوبار داپلر ؟به من گفتن هفته ای یه بار داپلر ؟

چطور متوجه شدی ؟من حرکاتش بی جون شده یکم گاهی خوبه اما بیشتر وقتا حس میکنم حرکاتش کمه  ...ببخش خیلی سوال پرسیدم 

دو روز دیگه انتقالمه ومن از لحاظ روحی داغونم هرشب با گریه میخوابم خیلی حالم بده خیلی، من خوزستانی هس ...

الهی عزیزمممم، بخدا منم از اون موقع روزی نیست که گریه نکنم ... فقط میتونم برای آرامش روح از دست رفتگان و صبر برای بازماندگانشان دعا کنم 🙏🌹

خدا واقعا صبر بده و لعنت خدا و هفت آسمون بر باعث و بانیش ...

دیروز عزاداری یه مادرو می‌دیدم جگرم پاره پاره شد 💔💔

داغ فرزند سنگین‌ترین داغه، تجربشو داشتم ...

سعی کن برای آرامش خودت و داغ دیده ها ذکر بگی و قرآن بخونی، ان شاالله که به آرامش برسید عزیز دلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم ایران بودم انجام دادم همه رو، مجوز رو گرفتم دیگه فرصت نشد استفاده کنم ولی خیلی اعصاب خردی داشت ...

حالا اون کسی که جنین رو اهدا کرده راضیه ،اینا چی میگن این‌ وسط 

راستی تحقیقاتشون مخفیانه است یا جار میزنن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم والله به من چیزی نگفت فقط کلی سوال پرسید و گفت تا آزمایش ندم نمیتونه چیزی بگه و چیزی تجویز کنه ...

اخی سارا ولی سرم و اگه صلاح میدونی بزن دکتر من هر کی سقط کرده میده بهش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام. تا هفته چند باید آمپول پروژسترون بزنیم؟ دکترم بعد از اتمام هفته۶ گفت قطع کن شیاف بزار. ولی م ...

برای منم ۶قطع کردش شیافم شد ۲تا.بعدش یکی بستگی

به شرایطت داره