2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
واااقعا اخا خیلی ها روز ۹ هم جواب گرفتن از بی بی 

شرایط هر کسی متفاوته عزيزم، شما یعنی داروهاتون، سیکلتون، جنین تون با اونا یکی بوده که الان خودتون رو با ش لیط اون دوستان می‌سنجید؟ 

دارو هارو ادامه بده انشاالله که مثبت 

نمیدونم واقعا دارم دیوونه میشم واقعا

٧٠ تا حمد براي سلامتي امام زمان بخون ٧٠ تاهم براي فسقلي بعد راحت بخاااب ببين فردااا اوضاعت چطوووره بعضي بچه هاااا كلااا تنبلن عوضش بيان بيرون خ

حسابي از خجالتت در ميان😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان امروز روز ۱۰ انتقال بی بی الان زدم منفی شد انتقال ۴ هست یعنی دیگه داروهای قطع کنم؟؟😔😔

نه نكنيااا من روز سيزده بي بي چكم خيلي كمرنگ بود داروهاتو بخور تا روز ازمايش اولت ان شالله بتات عالي ميشه تا اونموقع

ببین توی ۳۷ دقیقه الان ۱۳ تا حرکت زده ببین نمیفهمم که جوندار هست یا نه چندتاس محکمه چندتاش ریزه ...

عزیزم نترس من پست دکتر خواجه پور برای بندناف و نگاه کردم توضیح داده بود که دو دور هم اوکیه برای همین برای ۲۴۸ جون بهش گفتن بیا فقط مانیتور بشو 

سه دورش خطرناکه. ازونور ببین توو هفته های ما که دیگه نمیتونه مثل قبل ضربه برنه اما همون کش و قوس محکمه مثلا اگه چربی شکمی نداری کامل میبینی داره چیکار میکنه و یه چیزم که هست بچه با بچه فرق میکنه اگه مثل همیششه الکی استرس نگیر اما اگه واقعا اینقد فکرتو مشغول کرده فردا برو سونوتو بجای یکشنبه هیچ طوری نمیشه یه روز

@spiriiiiit     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم  الهی به زودی نی نی دار بشی

وااای 😍ممنون از لطف ومحبتت عزیزم انشالله که خودت هم حاجت روا بشی 💚

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
عزیزم نترس من پست دکتر خواجه پور برای بندناف و نگاه کردم توضیح داده بود که دو دور هم اوکیه برای همین ...

آخه نمیشه وقت گرفتم نمیتونم جابه جا کنم اصلا وقت نمیده بهم نمیدونم همه جا نوشته به خاطر تنگیه جاشه . از بهداشتم زنگ زده بودن پرسیدم گفت ۴ تا حرکت توو ۱ ساعت داره اوکیه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخه نمیشه وقت گرفتم نمیتونم جابه جا کنم اصلا وقت نمیده بهم نمیدونم همه جا نوشته به خاطر تنگیه جاشه . ...

خب دیگه پس نگران نباش. راستی میتونی بری خانه بهداشت صدای قلبشو بشنوی 😍اروم میشی بنظرم. الان میگی مثلا با دوروز پیش حرکاتش فرق کرده؟؟

ساراجون میگم شوهرم مشکل داره بعد ابنکه یبارم سقط شده  به نظرت برم پیش زرنانی ؟ به تو چیگفت &nbs ...

عزیزم والله به من چیزی نگفت فقط کلی سوال پرسید و گفت تا آزمایش ندم نمیتونه چیزی بگه و چیزی تجویز کنه. ولی کلا اگه مشکلی باشه داروهاش آسپرین. آنوکسا. پردنیزولون. هیدروکسی و سرم هست. من آزمایشا رو نرفتم بدم چون یه سری ژنتیک و اینا بود ۴ تومن میشد زیاد بود برام بی خیال شدم اونایی که داری رو فکر نکنم بگه انجام بدی چون من آزمایشام مال سال ۹۹ بود نگاشون کرد و توی پرونده نوشت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب دیگه پس نگران نباش. راستی میتونی بری خانه بهداشت صدای قلبشو بشنوی 😍اروم میشی بنظرم. الان میگی مث ...

ببین یکم شدتش شاید کم شده باشه به نظرم اخه ۲سری دیگه هم این شکلی شد رفتم همه چیش اوکی بود . راس میگی بهداشت خیلی نزدیکه بهمون فردا میرم یه سر خیالم راحت شه اگه احساس کردم که همچنان شدتش کمه نمیدونم کلا چون دو سری دیگه هم اینجوری شده کلا از اول همینجوری بود بعضی روزا زیاده بعضی وقتا کم برا همین میگم شاید دارم باز توهم میزنم حرکت داره اما انقد دکترمو مامام سخت میگیرن من ترسیدم میگن الگوی حرکتش اگه تغییر کرد باید بیای سریع ان اس تی بدی این منو ترسونده 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍