2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
لطف‌اااااا سلام دوستان لطفا میشه راهنمایی کنید  من از روز اول انتقال دل درد داشتم تا الا ...

دل درد خوبه تو سیکل انتقال

میتونه نشانه لانه گزینی باشه، میتونه هم بخاطر مصرف پروژسترون باشه

انشالله مثبتی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل درد خوبه تو سیکل انتقال میتونه نشانه لانه گزینی باشه، میتونه هم بخاطر مصرف پروژسترون باشه انشال ...

امان از دست این پروژسترون  که هیچ علامتی رو نمیتونیم بگیم که از بارداریه یا از عوارض این بزرگوار😅

لطف‌اااااا سلام دوستان لطفا میشه راهنمایی کنید  من از روز اول انتقال دل درد داشتم تا الا ...

عزیزم انشاءالله که جنین داره جاشو محکم میکنه.الان روز چندمی؟؟بی بی چکم میزنی؟؟اینجا اکثرا دلدرد پریودی داشتن ومثبت شدن شماهم مثبت فکرکن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به روی ماهت عزیزم, ممنون خوبم شکرخدا,. نی نی گلت پسره? توروخدا ازته دلت دعاکنی واسه هممون منم خ ...

بله عزیزم پسره....البته سال ۹۹ انتقال دادم و یه پسرکوچولو دارم که فردا یه سالش میشه...این یکی و هم تازه یه ماهه فهمیدم باردارم بلطف خدا

بقول خودت بیخیالی این چیزاش خوبه ما هرچی میکشیم از استرسمونه😊

حتما دعاگوت هستم اگه خدا قبول کنه انشالله ایندفعه توکل بخدا دست پر برمیگردی و خدا یه دوقلو میذاره تو بغلت یه دفعه راحت میشی🙏🙏🙏

کاش حداقل اعلام میکردن کدوماس خدا لعنتشون کنه

امگا و  دی ۳رو که میدونم هست و به داروخانه ها اعلام کردن که جمع اوری کنن من همینا رو هم تابحال از این برند خوردم 🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من بعد زایمان شدم ۹۰ دو سه روزه رژیم رو شروع کردم  ان شاالله مثبت بشی خواهری

ای جان عزیزم عیب نداره فعلابفکرسلامتی وتندرسیت باش. چندوقته زایمان کردی؟ وای بحال من😐😐

قربونت برم عزیزی دعاکن, بچه داری سخته؟ 

دکترم گفت اتفاقا بزن اما چون دیدیم همه چی نرمال و اوکیه نزدیم ازونور چون خواهرزادم و دووستام هرکی زد ...

هیوا جون کهیر پوستی؟مادر یا بچه ؟بعد تولد ؟من زدم چون درد داشتم  گفتن احتمالا زود بدنیا بیاد خیلی حالمم بد کرد امپول ۲ روزم نی نی تکون نخورد 

@پروانه۲۱    

پروانه جون چ خبر؟ انتقال دادین بسلامتی؟

قرار بود بقیه رو هم تعیین جنسیت کنین کردین؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان امروز دکترم گفت شاید این هفته سزارین اورژانسی شم تورخدا دعا کنید اینهفته نباشه.....

ان شالله هر چی خیره پیش بیاد برات نگران نباش بخدا هفته قبل چنان منو ترسوندن گفتم الان بدنیا میاد اروم باش عزیزم شاید اون طوری نشد و ولی از خدا می‌خوام سالم سالم باشید هر دو ...نترس ۳۷ هفته کامله بچه 

بله عزیزم پسره....البته سال ۹۹ انتقال دادم و یه پسرکوچولو دارم که فردا یه سالش میشه...این یکی و هم ت ...

ای جان دلم پس این طبیعی هست؟ اره یادم اومد گلم. خیلی التماس دعای مخصوص به نینی تودلت بگوماروهم دعاکنه دیگه دوشنبه جنین ها رشد کنند و انتقالشون بدم

بله عزیزم پسره....البته سال ۹۹ انتقال دادم و یه پسرکوچولو دارم که فردا یه سالش میشه...این یکی و هم ت ...

ازخدای بزرگ خیلی ممنون که دوستای خوبی مثل شما دارم, واقعاخداروشکر

اره استرس ندارم زیادراجب مثبت یامنفی چون هرچی خدابخوادهمون میشه ازدست من فقط وفقط دعابرمیاد