2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
اععع واقعا؟ منم میخواستم تازه بعدانتقالم بخورم. بازدوشنبه میپرسم ببینم چی میگن

نخورید عزیزم، من واقعا نمی‌دونم این نشاسته رو اولین بار چه کسی معرفی کرد برای انتقال ؟؟!!! هییییییچ تاثیری که ندارن هیچ حتی عوارضش خیلی بیشتر هم هست. از هر دستوری پیروی نکنید مگر دستورات پزشکتون و یا مواردی که تایید شده هستن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نخورید عزیزم، من واقعا نمی‌دونم این نشاسته رو اولین بار چه کسی معرفی کرد برای انتقال ؟؟!!! هییییییچ ...

جالبه اخه اینو زمان ای یوای دکترم به من گفت😂😂😂

باشه عزیزم ممنون که گفتی دستت دردنکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم خوبین؟ سلامتین؟ من بالاخره بازاومدم برای انتقال😂 @زینبی_بابا     @تو ...

بسلامتی ان شالله برات دوقلوی ناز بشن؟ لاغر هم کردی؟ استرس رو هم کن همچی رو بسپار بخدا

خدایا شکرت
بسلامتی ان شالله برات دوقلوی ناز بشن؟ لاغر هم کردی؟ استرس رو هم کن همچی رو بسپار بخدا

ممنون عزیزم باتودلی نازت دعاکن جنینها رشدکنن وبلاست شن ریسک کردم. 

نه والله دریغ ازیک گرم لاغری😐😐😐ولی استرس خیلی ندارم چون دارم اماده میکنم که هرچی توی تقدیرمون باشه همون فقط بایدخدابخواد

قربونت برم عزیزم شکرخدا, میگم توالان چندکیلویی؟ من همونم نشد😐😐😐 توکل بخدای بزرگ خیلی التماس دعا, ...

من بعد زایمان شدم ۹۰ دو سه روزه رژیم رو شروع کردم 

ان شاالله مثبت بشی خواهری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام 

دوستان من از ديروز پهلو درد شدم هميشه چن ساعت خوب ميشد ولي الان طول كشيده دردم شديد نيست در حد متوسط گاهي به زير شكمم يا نافمم ميكشه به نظرتون برم سونو بدم يا صبر كنم طبيعيه ؟؟كسي تجربه اي داره ؟؟چون من استراحتم هستم 

بچه ها من الان از یک داروخونه دار اشنا پرسیدم، گفت متاسفانه صحت داره این مطلب شرکت opd، البته فقط یک ...

کاش حداقل اعلام میکردن کدوماس خدا لعنتشون کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان گلی که توی سیکل انتقال هستن و یا در آینده خواهند بود، توصیه میکنم این پست رو حتما ببینید. به امید مثبت شدن همگی 🙏🌹🥰

https://www.instagram.com/tv/Cd7haoWKZzr/?igshid=MDJmNzVkMjY=

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
متاسفانه حالا که کاری نمیتونم بکنم. روز ۱۰ انتقالم و هر روز نشاسته خوردم .😶

نگران نباش عزیزم

منم هر روز نشاسته میخوردم و مثبت شدم، آناناس هم هر روز میخوردم

واقعا به این چیزا نیست

تو امریکا چند تا کارو میکنن بعد از انتقال، که یه جوری از بایدهای انتقال جنین شده براشون

یکی اینکه سیبزمینی سرخ کرده میخورن همون‌روز بعد از انتقال 

دو اینکه هر روز آناناس میخورن روزی یک یا دو برش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای جان.مبارک باشه.ایشالا به سلامتی بغل کنی.میگم بارداری اول شما سال ۹۸ بود؟اخه من اونموقع ها زیاد می ...

ممنون عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه...من سال ۹۸ پانکچر کردم تا انتقال بدم دیگه شهریور ۹۹ شد...نمیدونم من بودم یا نه ولی منم توی بارداریم کم گرفتاری نکشیدم انشاالله خدا برا هیچکی نخواد اینطوری،، امیدوارم همه دوران بارداری آسون و خوشی داشته باشن ولی بازم خداروشکر که آخرش خوش بود و به خیر گذشت😊

من خودم پلی کیستیک بود تخمدانم و همسرمم اسپرمش تحرک کم و موفولوژیش ۲درصد سالم بود...