2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید هرکی هم تونست یه صلوات برایه مثبت شدنم بفرسته فردا میرم برایه ان ...

سلام عزیزم..به سلامتی انشالله 

الهییی به حق فاطمه زهرا دست پر برگردی🤲🤲🤲

خدا پشت و پناهت باشه

دلم روشنه این جنین‌های آخری پیش مامانشون میمونن😍😍😍🤗🤗

اللهم صل علی محمد و آل محمد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط ى چيزى ب من گفتن امشب و پس فردا شب نزديكى داشته باشم براى چيه ب نظرتون؟؟ اخه اون هفته از دكتر ...

بعضی دکترا نظرشون اینه وجود مایع منی در رحم شانس لانه گرینی و بیشتر میکنه فقط جراقب باش التهاب نگیری ببخشید که میگم خودتو تمیز بشور و ....

فقط ى چيزى ب من گفتن امشب و پس فردا شب نزديكى داشته باشم براى چيه ب نظرتون؟؟ اخه اون هفته از دكتر ...

🟢🟢🟢

بچه ها كسى جواب اين سوال منو نميدونست؟؟

و اينكه بهم گفتن آمپول اچ سى جى ببرم براى روز انتقال

اين براى چيه؟

اونايى ك چند دوره انتقال داشتن راهنمايي كنن

من از فضولى نميرم🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بعضی دکترا نظرشون اینه وجود مایع منی در رحم شانس لانه گرینی و بیشتر میکنه فقط جراقب باش التهاب نگیری ...

عزيزم اين دو شب ميشه چهارشب و شش شب قبل انتقال

اصلا در مررد شب انتقال چيزى نگفت

يعنى امشب و٤ خرداد نزديكى كنم

انتقالم ٨ خرداده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🟢🟢🟢 بچه ها كسى جواب اين سوال منو نميدونست؟؟  و اينكه بهم گفتن آمپول اچ سى جى ببرم براى روز ...

موفق باشی عزیزم 💗

خدا پشت و پناهت باشه 

والا من اطلاعی ندارم...دوستان میان راهنمایی میکنن💚💚🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مثل منی پس شوره جون منم خیلی چیزارو خالهاش زحمت کشیدن بنده خدا خواهرام از من منتظر ترن هی میرن بازار ...

الان یجوری شده اون میگه من روریک میدم اون یکی میگه نه من میدم ۳ نفر تا حالا پیشنهاد دادن 😂 تخت و کمد گرفتم گفتن اینا رو بچه زیاد استفاده نمی کنه ما بهت میدیم لباس که خودم ذوق داشتم خریدم 😍 البته خواهرها هم باز زحمت افتادن مامانم هم همون اوایل رفته بود مشهد لباس گرفته بود

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟چه دارویی داری که تایید نمیشه؟ دکتر من هیچ ویتامینی نداده فقط رووفولیک داده گف واسه ...

سلام قربونت تووو خوبي؟

انوكساپارين فرق تاييد شده بدون تاييدش يتومن ميشه يجا بيمه بدردمون ميخوره اونم سيستم قطع ميشه😑😅

منم همه داروهامو قطع كردم جز فوليك اسيد١

آره عزیزم.نگران نباش.من بعد از هیسترو با کلی تاخیر پریود شدم.

آخه میخام انتقال بدم کاش زودتر پریود بشم 

شما هم دوفاستون یا ال دی میخوردین ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
قربونت برم عزیزم انشاالله خدا کوچولو های شمارو برات حفظ کنه و سلامت باشن انشاالله این بارداریت برخلا ...

فدات بشم ان شالله خدا از دهنت بشنووووه😘🥰🤲

ان شالله همه اين دوران رو بسلامت طي كنند🤲 

يعنى منم ك مشكلم فقط ضعيف بودن همسرمه خدا با آى وى اف مادرم ميكنه؟؟ فقط ضعيف نه دى اف اى بد بوده ن ...

عاره عزيزم ان شالله با انتقال اولت صاحب يدوقلوي سالم و صالح ميشي به اميد خداااا🥰❤️🤲