2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ده روز دیگه مشخص میشه من چون خودم تنبلی تخمدان داشتم برا همین تخمکم زیاد شد 

يعنى انتقال دادين؟؟

الهى بحق  لطف و كرم خودخدا با نتيجه مثبت بياين

و ان شاالله باردارى خوبى رو بعدش سپرى كنين و بسلامت بياد بغلتون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید هرکی هم تونست یه صلوات برایه مثبت شدنم بفرسته فردا میرم برایه ان ...

عزیزم برات صلوات و آیت الکرسی خوندم، به سلامت بری و دست پر برگردی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید هرکی هم تونست یه صلوات برایه مثبت شدنم بفرسته فردا میرم برایه ان ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاالله که همه چی ب خوبی پیش میره مثبت میشه موقع انتقال صلوات بفرست و ب چیزای خوب فکر کن  از فردا مطمئن باش مثبت میشه ب خدا توکل کن اعتماد کن ان شالله ک دست خالی نمیفرسته مارو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
يعنى انتقال دادين؟؟ الهى بحق  لطف و كرم خودخدا با نتيجه مثبت بياين و ان شاالله باردارى خ ...

اره عزیزم امروز روزه پنجممه 

من این چند ماهه از قبل  عمل پانکچر ژل رویال میخورم هر روز واقعا نمیدونم کیفیتشون ب اون هم بستکی داشته یا نه

عزيزم منم برات صلوات ميفرستم و آية الكرسى ميخونم ان شاالله صاحب ى پسر سالم و صالح بشى با باردارى بد ...

ب سلامتی خدا بخواد هر جوری بشه میگیره فقط استرس نداشته باش

فقط ى چيزى ب من گفتن امشب و پس فردا شب نزديكى داشته باشم براى چيه ب نظرتون؟؟ اخه اون هفته از دكتر ...

شاید چون بعدش نمیتونی تا دو هفته نزدیکی داشته باشی

شاید چون بعدش نمیتونی تا دو هفته نزدیکی داشته باشی

اخه روز تعيين كرد

فكر نكنم ب اين ربط داشته باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره هم بخاطر اون هم تکون هاش خوب نیست من که فقط پولم حروم‌ شد 

من خواهرم بهم داده نخریدم ولی حس کردم تکوناش بچه رو این ور و اونور می کنه حالب نیست  ولی مال من میشه به شکل ننو هم درش بیاری کافی کفیشو برداری بازم تا بدنیا نیاد بچه ادم نمی دونه واقعا  تجربه شما بهتره 

💐💐💐💐💐 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستای عزیزم یه سوال داشتم معمولا بعد از هیستروسکوپی پریودی بعدش سر موعد هست یا تاخیر داره ؟؟؟

البته من دوفاستون هم میخورم که فردا آخرین عددشو میخورم شنبه هیسترو شدم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دوستان ببخشید اینکه تو هفته بیست جنین زیاد تکون بخوره و تکونهاشم بیشتر قسمت پایین شکمم ان.خیلی پایین ...

اره عزیزم هر چی هفته هات بره بالا بچه با رحم میاد بالا من الان کامل زیر معده مه 

من برا خواهرزادمو گرفتم 😁 ولی بچه خودش فقط دو ماه داخلش موند

مثل منی پس شوره جون منم خیلی چیزارو خالهاش زحمت کشیدن بنده خدا خواهرام از من منتظر ترن هی میرن بازار  هی می خرن کلی لباس های مختلف ....دیگه مجبور شدم مالای خودمو ببرم سایزاشو عوض کنم اضافه  نیاد 🤣

بیمارستان چی تن بچه پوشیدن من سرهمی گرفتم ولی یکی بهم گفت بیمارستان گفته بلوز و شلوار بیارید 🤔 من س ...

من خودم پیراهن شلوار برده بودم بنظرم راحت بود از سر همی واسه پوشک عوض کردن سرهمی سخت بود

نه نگرفتم اونا خیلی وسایل های بیخود و بی استفاده داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من برا خواهرزادمو گرفتم 😁 ولی بچه خودش فقط دو ماه داخلش موند

تا وقتی بچه خیلی کوچیکه و زیاد حالیش نمیشه و بیشتر می خوابه شاید وایسته توش ولی به محض اینکه یه خورده حالیش شه اصلا واینمیسته دختر من یبارم نخوابید توش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خواهرم بهم داده نخریدم ولی حس کردم تکوناش بچه رو این ور و اونور می کنه حالب نیست  ولی مال من ...

بهتر نخریدی اصلا جالب نیست اگه ننو هم میشه بدردت میخوره ولی اون طوری اصلا ما تو فامیل تو سن ۱ تا ۹ ماه ۴ تا بچه داریم هیچ کدوم واینمیستن توش