2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان انتقال دادی بسلامتی ؟ خراش ندادی این سیکل ؟

سلام عزیزم اشتباه کردم انتقالم فرداس نه والله هیچ کاری برام نکرد صبح له امید خدا میرم تهران با دلای پاکتون برام دعا کنید امشبرو پاچه مهمون اقاییم

پروانه جون دکتر من میگه پردنیزولون با خراش با هم نمیشه ما با خراش یه التهاب ایجاد می کنیم پردنیزولون ...

والله سری پیش من دوتاشو داشتم مثبتم شدم هر دکتری یه چیزی میگه این بار خراش ندادن برام

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید هرکی هم تونست یه صلوات برایه مثبت شدنم بفرسته فردا میرم برایه ان ...

صلوات برات فرستادم ان شاالله مامان پسر سالم و صالح میشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم اشتباه کردم انتقالم فرداس نه والله هیچ کاری برام نکرد صبح له امید خدا میرم تهران با دلای ...

بسلامتی عزیزم . انشالله که فردا نی نی نازت میاد تو دلت تا ۹ ماه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید هرکی هم تونست یه صلوات برایه مثبت شدنم بفرسته فردا میرم برایه ان ...

پروانه جان برات آیت الکرسی خوندم انشاالله بسلامتی بری انتقال بدی و مثبت بشی و پسر گلت سالم میاد بغلت🙏🙏😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام فدات شم اشتباهحساب کردم فکر کردم امروزه ولی زنگ زدن گفتن فرداست خوب شد این همه راهو نرفتم

عه؟؟

چطور اشتباه گرفتين😂😂

خب ان شاالله فردا بسلامتى بريد و دوهفته ديگه با حس خوب و خبرهاى خوب اينجا باشين😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزيزم منم برات صلوات ميفرستم و آية الكرسى ميخونم

ان شاالله صاحب ى پسر سالم و صالح بشى با باردارى بدون دغدغه

انتقال منم شد يكشنبه ب اميدخدا🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شما باردارى الان؟ من پنج تا تخمك داشتم ك بعد از ٤ روز گفتن دوتا جنين شد. فكر كنم اون دوتا شد اما گذ ...

ده روز دیگه مشخص میشه من چون خودم تنبلی تخمدان داشتم برا همین تخمکم زیاد شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

فقط ى چيزى

ب من گفتن امشب و پس فردا شب نزديكى داشته باشم

براى چيه ب نظرتون؟؟

اخه اون هفته از دكترم پرسيدم تو سيكل انتقال تخمدان خاموش ميشه گفت آره غيرفعالش ميكنيم

اما حالا نزديكيه براى چيه پس؟ 

١٤سيكل و ١٦ سيكل

سلام عزیزم اشتباه کردم انتقالم فرداس نه والله هیچ کاری برام نکرد صبح له امید خدا میرم تهران با دلای ...

ان شاالله که حتمااا مامان میشی عزیز دلمممم. سعی کن خیلی سنگین نخوری امشب، فردا صبح هم برای صبحانه اگر تونستی یه تیکه زبون بخور ولی بازم خیلی سنگین نخور. این چند روز هم کلا بیشتر پروتئینی بخور مثل ماهیچه و عصاره قلم و اینا. منتظر خبرهای خوبت هستیم گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم