2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
دعاکن برام شوهرم سرعقل بیاد زندگیم خراب نشه

انشاالله عزیزم زندگیتون سر شار از خوشی میشی میگذره اینا انشاالله که همسرت همراه و همدلت میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا دکتر تا نگیم اینا رو نمیده؟ الان به منم نداد و همش میگم چرا این سکیل رو هم داره مثل قبلی ک ...

دکترا همینن والله به منم نگفت بخور خودم گرفتم رفتم سنوی اول تا سوم به ماما گفت پرندزولونو براش نوشتی گفت نه گفت بنویس گفتم خودم گرفتم گفت کار خوبی کردی تازه این سومین انتقالمه با همین دکتر هیچ کار اضافه ای نکرد تازه کارای قبلیرم انجام نداد مثله خراش با اینکه بهش گفتم اصلا امیدی ندارم واخرین جنینامه دکترا همینن خدا ازشون نگزره

چرا ک نه عزیزم من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد دی افش خوب بود یکم تعدادش و تحرکش کم بود احتمالا مشکل ...

شما باردارى الان؟

من پنج تا تخمك داشتم ك بعد از ٤ روز گفتن دوتا جنين شد. فكر كنم اون دوتا شد اما گذاشتن بلاست بشه نشد

گريد همين دوتا هم b عست

همش ميگم نكنه منم مشكل داشتم و اينا خداى نكرده نگيره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکترا همینن والله به منم نگفت بخور خودم گرفتم رفتم سنوی اول تا سوم به ماما گفت پرندزولونو براش نوشتی ...

سلام عزيزم

شما امروز انتقال داشتين؟؟

در چ حالين؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
[QUOTE=238345016]مامانای عزیز ی تجربه ای که دارم گفتم بهتون بگم به هیچ وجه ازین گهواره ها که کفشون ص ...

آره هم بخاطر اون هم تکون هاش خوب نیست من که فقط پولم حروم‌ شد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکترا همینن والله به منم نگفت بخور خودم گرفتم رفتم سنوی اول تا سوم به ماما گفت پرندزولونو براش نوشتی ...

پروانه جون دکتر من میگه پردنیزولون با خراش با هم نمیشه ما با خراش یه التهاب ایجاد می کنیم پردنیزولون ضد التهابه

یعنی خراش فایده ایی نداره

خدایا شکرت
دوستان ببخشید اینکه تو هفته بیست جنین زیاد تکون بخوره و تکونهاشم بیشتر قسمت پایین شکمم ان.خیلی پایین ...

برا منم همین بود فکر میکردم پایینه تو سنو طول سرویکس و همچی خوب بود سونو ۲۶ هفتگی رفته بودم 

خدایا شکرت
برا منم همین بود فکر میکردم پایینه تو سنو طول سرویکس و همچی خوب بود سونو ۲۶ هفتگی رفته بودم 

مرسی عزیزم پاسخم رو دادی🌹...پس طبیعیه..منم هیجده هفته طول سرویکسم خوب بود ۴۷ بود...تا چه هفته ای ضرباتش پایینه؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مرسی عزیزم پاسخم رو دادی🌹...پس طبیعیه..منم هیجده هفته طول سرویکسم خوب بود ۴۷ بود...تا چه هفته ای ضر ...

من الانم گاهی حس می کنم زیر شکمم ضربه میخوره  دکتر سونو گفته بود شاید حرکات رحمته . ولی تو سونو همچی خوب بود دیگه بابتش نگران نیستم

خدایا شکرت
مامانای عزیز ی تجربه ای که دارم گفتم بهتون بگم به هیچ وجه ازین گهواره ها که کفشون صافه مثل گهواره مد ...

بیمارستان چی تن بچه پوشیدن من سرهمی گرفتم ولی یکی بهم گفت بیمارستان گفته بلوز و شلوار بیارید 🤔 من ست بیمارستانی نگرفتم از اون زیادها بنظرم نصفش بیخوده شما گرفته بودی؟ 

خدایا شکرت