2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

دوستان عزیز 

میشه روند قطع کردن داروهاتون رو در بارداری ای وی اف بعد از هفته 12بگید،؟ 

داروها به چه صورت قطع کردید و بعدش تا اخر بارداری چی مصرف میکردید؟ 

ممنونم ازتون 

سونو ۳۵ هفته ۲۸۰۰ بود ۱۰ روز بعد دنیا اومد ۳۱۰۰ نه عزیزم فرق نداشت زیاد تو ۱۰ روز ۳۰۰ گرم البته من ک ...

ممنونم عزیزم ایشالا گل دخترتم زودتر کولیکش خوب شه ❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ایشالا گل دخترتم زودتر کولیکش خوب شه ❤️❤️

قربونت عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره اتفاقا منم همینجوریه پوستم، زود ترک میخوره ولی با روغن زیتون یدونه ترک هم نخورد. میگن موثره، من ...

عزیزم من هر چی روغن زیتون زدم فایده نداشت بیشتر به جنس پوسته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامانای عزیز ی تجربه ای که دارم گفتم بهتون بگم به هیچ وجه ازین گهواره ها که کفشون صافه مثل گهواره مدل میلاد نخرید پولتون حروم میشه فقط بچه تو هیچ سنی تو اون واینمیسته اگه می خواید بگیرید ازین مدلای ننو بگیرید

واقعا چرا دکتر تا نگیم اینا رو نمیده؟ الان به منم نداد و همش میگم چرا این سکیل رو هم داره مثل قبلی ک ...

این قرص  کورتونه انوکسا خیلی پر هزینه و اذیت کنندس معمولا تو دفه اول بکسی نمیدن. من هیچ وقت بکسی توصیه مصرفشو نمی کنم خودتون باید تصمیم بگیرین چیکار کنید. به دکتر گفتین قبلا انتقال ناموفق داشتین؟

خدایا شکرت
الهیی عزیزم عیب نداره میگذره این روزا میبینی که زندگی قشنگیای خودش رو هم داره من دو روزه به این فکر ...

وای قشنگ حرفتو میفهمم منم سه ساله کارزنذگیو ول کردم افتادم دنبال بچه....

کاش ولی تهران زندگی میکردم اگه بازم میخاستم درمان کنم حداقل بغل گوشم بود

مرسی عزیزدلم از دعای شما ❤️ ایشالا به زودی زود مامان شی و خدا بهت یه دوقلو سالم و صالح بده🤲🏻❤️

ممنون عزیز دلم از دعای قشنگت😘😘😘🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای قشنگ حرفتو میفهمم منم سه ساله کارزنذگیو ول کردم افتادم دنبال بچه.... کاش ولی تهران زندگی میکردم ...

منم تبریز زندگی میکنم خیلی از اون امکاناتی که تهران داره تبریز نیست باید ساخت و منتظر معجزه ی خدا موند همین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم سونو سه بعری ضرر داره؟ دکتر سونو گفت دفعه بعد یادم بنداز یه عکس سونو سه بعدی بهت بدم.

اره دکتر من گفت حرارت داره خطرناکه منم چون دخترم اصلا همکاری نکرد همش دست و پاش جلو صورتش بود این ۲ سری دکترم گفت خطرناکه دیگه نمیذارم سه بعدی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم کرم شقاق سینه خریدم.قیمتش ۶۰ تومنه. کرم جلوگیری از ترک شکمم خریدم.اونم ۱۰۰ تومن.جفتش بایودرما.& ...

من هنوز نخریدم باید بخرم ترک شکم زدی تاثیریم داشت؟ 

وای تا نیاد هم‌هر کار میکنی جمع نمیشی ان شالله  هر چه زودتر دستت برسه  برا من امروز  ...

اره واقعا دقیقا همینه تا نیاد. همه رو نچینی درست نمیشه که نمیشه