2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام من الان کارم تموم شد  ۸تا تخمک داشتم نسبت به قبل ۳ تا کمتر تا ببینم چندتاش جنین میشه  ...

انشاالله که جنین های سالم و قوی باشم برات و به زودی بیان تو دلت گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرم شقاق سینه رو بعد شیردهی مصرف میکنن؟یا ماه اخر بزنی بهتره؟ فک کنم برای ترک شکم همون روغن زیتون ب ...

والا شقاق سینه رو نمی‌دونم اصلا ولی من بارداری قبلیم از همون ماه اول روزانه روغن زیتون میزدم و تا آخرش حتی یدونه ترک هم نخورد شکمم با اینکه از ماه پنجم یهو شکمم اومد جلو، چون پهلو هم نداشتم شکمم صاف اومد جلو، اونقدر که هرکی میدید فکر میکرد ۹ ماهمه 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دهنم تلخ میشه.یعنی تاثیر قرص کلسیم هست؟ راستی من با مصرف قرص کلسیم کمر دردم خوب شده و اینکه تا الا ...

خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم که بهتری مراقب خودت باش 🙏⁦❤️⁩💋

عزیزم می‌دونی همسر منم بعد از سقط رفته تو سکوت اصلا دیگه پیگیر نیست که بریم دکتر یا نه دیروز ازش پرس ...

ماشالله ب جون شوهرت من شوهرم دلش براخودش میسوزه ک سنش میره بالا بچه نداره ومنو ازارمیده

ماشالله ب جون شوهرت من شوهرم دلش براخودش میسوزه ک سنش میره بالا بچه نداره ومنو ازارمیده

الهیی عزیزم عیب نداره میگذره این روزا میبینی که زندگی قشنگیای خودش رو هم داره من دو روزه به این فکر میکنم 12سال زندگیم تو دکترا گذشت اگه دانشگاه میرفتم الان خوشبختر بودم سرم گرم زندگی بود اما الان یه آدم افسرده گوشه گیر منزوی شدم که ن مهمونی میرم ن مهمون میاد خونم ن زنگی ن چیزی نمی‌دونم بقیه هم اینجوری شدن یا نه اما چند روزه احساس پوچی میکنم 

دوست عزیزم سارا فقط داره بهم امید میده وگرنه پوسید روحم دیگه کاش دوازده سال قبل بود و میشد جور دیگه زندگی کنم با هدف 

ریحانه جان زندگی کن همراه زندگی پیگیر درمان باش الویتت خودت باشه ن درمان وقتی الویتت خودت باشی همه چی روبه راه میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها کسی از ماشالا خبر نداره؟ 

اره منم خبر ندارم انشاالله که بسلامتی زایمان کرده😍😍😍

دورت بگردم حتما دعاگوتم ترس به دلت راه نده که بدترین چیزه مطمئن باش سروقت وصحیح وسلامت گل دختریت می ...

ایشالا از دعای شما عزیزدلم ❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام ملکه جان منم ساک خودمو فقط حمع کردم منم از یه پیچ ساک اینارو سفارش  دادم قرار بود اخر اردی ...

خیلی بدقولن منم درگیر تخت و کمدشم خونم عین بازار شام میمونه داغونه پر کارتن و وسایل کلیشم خونه مامانمه 😑 من بابد یه تکونی بدم حداقل ساک بیمارستانمونو بچینم 🤦🏻‍♀️ نگران نباش تو باز وقت داری ایشالا اوکی میشه من خیلی سرخوشم 🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خیلی بدقولن منم درگیر تخت و کمدشم خونم عین بازار شام میمونه داغونه پر کارتن و وسایل کلیشم خونه مامان ...

وای تا نیاد هم‌هر کار میکنی جمع نمیشی ان شالله  هر چه زودتر دستت برسه  برا من امروز  تسویه کردم ببینم کی ارسال میکنه 

والا شقاق سینه رو نمی‌دونم اصلا ولی من بارداری قبلیم از همون ماه اول روزانه روغن زیتون میزدم و تا آخ ...

فک کنم به جنس پوست هم بستگی داره.پوست من خیلی ترک برمیداره.قبل بارداری هم با چاقی و لاغری ترک داشت.

راستی لیزر برای جای بخیه و ترک جواب میده؟

😉

فک کنم به جنس پوست هم بستگی داره.پوست من خیلی ترک برمیداره.قبل بارداری هم با چاقی و لاغری ترک داشت. ...

آره اتفاقا منم همینجوریه پوستم، زود ترک میخوره ولی با روغن زیتون یدونه ترک هم نخورد.

میگن موثره، من خودم امتحان نکردم اما دیدم که تا حدی جواب گرفتن.

قند خیلی بده من چون همچنان تهوع دارم فقط شیرینی و کربوهیدرات یکم ارومم میکنه براهمین میخورم منم ناشت ...

منم خیلی جلو خودمو میگیرم رعایت میکنم که فقط بخیر بگذره منم دلم انقد هندوانه و طالبی و خربزه میخواد دلم غش میره اما نمیخورم دیگه👆🏻

انشاالله مامان خانومی بسلامتی زایمان کنی وای منم ذوق کردم 😍😍😍

مرسی عزیزدلم از دعای شما ❤️ ایشالا به زودی زود مامان شی و خدا بهت یه دوقلو سالم و صالح بده🤲🏻❤️