توروخدااا اينجوري نگووو ميدونم دلت شكسته اخرين اميدت بوده يكم استراحت كن باز برووووو دنبااالش ان شالله خدااا اينسري نا اميدت نميكنه
از كجاااا معلوم همين منفي شدن اول راه خيلي بهتر از مثبت شدن و اذيتاييي كه ميشن و بدون نتيجه بودنشه خودت چنفرووو تواين تاپيك ديدي
مطميناااا خدااا هيچوقت بد بندشووو نميخاد ان شالله كه خير خداااا و با خاسته دلت يكي ميشه و به اميد خدا صاحب فرزندان سالم و صالح ميشي
از كجا معلوم شايد قراره طبيعي باردار بشي و اين همه فشار رواني رو تا اخرش تحمل نكني؟؟؟
ميدونم شايد بگي برو بابا دلت خوووووشه من سر بچه اول باز خيلي بهم ريخته بودم نميخاممم چيزايي بكم كه بهمت بريزه ولي واقعااا ادم از اينده خبر نداره من دوستم بعد چندسال نازايي باردار شد شوهرش جوون جووون سكته كرد😔😢فك كن چقد نقشه داشتن براي روزاي سه تايي
دو ماهگيش شوهرش فوت شد و تنهاااا رفت براي زايمان
يا خواهرشوهر دوستم بعد چند سال باردارشد شوهرش سرطان گرف خدا شاهده هم بچش افتاد هم شوهر از دستش رفت درعرض يماه
يا يكي از دوستام بعد ده سال زخم زبون طبيعي باردار شد تو ازمايش قبل طلاق فهميد بارداره ، ٩ ماه تموم خونه پدرش بود بعد كه پسرش شد٦ ماهش دلش سوخت برگشت به شوهرش ولي شوهرش از اعتياد رو اورده بود به خانم بازي بعد يكسال جدا شد تنهااا اومده تهران ميگه بچرو ميذارم پيش همسايه ميرم اسنپ بانوان اصلا نميبينمش
اگه نبود اوضاع كاريم بهتر بود و٠٠٠
اينارو نگفتم حالتوووو بد كنم اينارووو فقط گفتم بدوني ما از هيچي خبر نداريم واقعاااا
نميدونيم قراره شوايط چي بشه اينم بگم من خودم قبل پسرم اينا تو كتم نميرفت ميگفتم خداياااا تو ميتوني بخاي و همه چيم عالي پيش بره مثل بقيه، ولي وقتي اينارو ديدم واقعاااا ترسناكه
ان شالله بحق ام البنين خداااا دلتووووو يجوري شاد كنه كه خودت توقعشم نداشته بااااشي