2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
مرسی عزیزم خودم دیروز ب خدا قول دادم که اگه منفی شم از خدا شکایت نکنم الانم چون ممکنه زندگیم ب طلاق ...

باهاش حرف بزن  بهش زمان بده ان شالله دلش عاروم ميشه،تو تاپيكات خونده بودم خداروشكر شاغلي و مستقل

من كلكسيون مثالم😁همسايه بغلي ماهم ١٨ ساله ازدواج كردن بچه ندارن من خيلي باهاشون صميمي نيستم ولي ببين شايد تو دلشون غم باااشه ازينكه بچه ندارن كه قطعااا هست ولي ببين خداروهزار مرتبه شكر يه روز تكراري ندارن كلي با برنامن شاغل تا٥ كه سركار تاميان درجا ميرن بيرون

تا ديروقت

روزايي كه خونن همش مهمون دارن

مهمونم نباشه صداي فيلم ديدنشون مياد مسافرتاشونو ميرن كلا تو فاز. عشق و حالن برعكس من كه اگه خدا بهم نظر نميكرد بايد توخونه تو تنهاايي خودم ميپوسيدم شوهرم خيلي كم جمعيتن  ومتهم همينطور دوستيم كه نداره  اهل تفريحم نيست همش خونس

چون خستس😕منظورم اينكه اگه شوهره پايه داري قشنگ ميتوني جوري زندگي كنيدكه بقيه حسرت زندگيتو بخورن

فيلم ديدن مهموني رفتن مهموني اومدن و بيرون رفتن و مركز خريد سينما و كنسرت و مسافرت رفتن مخصوصاااا شماها كه شاغلين تايم كمي خونه هستين بخودت رسيدن ورزش كاراي زيبايي  هرچي كه حال دلت رو خوب كنه،بخدااا اينارو انجام بدي وقتم كم مياري باز ميگه بسته به شوهر و خودت داره كه مثل همسايه ما اكتيوين و يا نه

اينو گفتم منفي ترين حالت ممكنم كه بگي كه كلا ادم بچه دار نشه و ميشه خوب زندگي كرد چرا طلاق

آره عزیزم پرسیدم گفت ال دی خوردی دیگ پریود شدی و آمپول ها رو هم طبق دستور تزریق کردم و گفتن همون تار ...

ان شالله خيره من دو سري انتقالمم روشام باهم خيلي متفاوت بود ادم اولش ميترررررسه ولي به اميد خدااا ان شالله اين روش براي شما ينتيجه عااااالي دارررره و خوش خبر مياي❤️🙌🌹💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشه خدا عزيزاتو برات نگه داره❤️🌹💋  دكتر فروتن بيمارستان بهمن

عزیزم پیاماتو خوندم بتات که خوبه دوبرابر شده تقریبا

درمورد کمک و کارای بچه داری خودمو میگم که قوت قلبت بشه

سه سال و نیم پیش میکرو کردم به هیچ کی نگقتم اشکم غصم استرسم خوشحالیم همه و همه خودم بودم وشوهرم

دیگه۵ روز بعد انتقال مامانم اومد خونمو بازم بهش نگفتم (میترسیدم نشه و ناراحت شن اصلا بگن چرا زودتر نگفتی 

مخصوصا که مشکل از شوهرم بود)

شکز خدا با همه سختیها باردارشدم و الان نزدیک سه سالشه و به بسته دیگه دارم اندفعه چکارکنم؟!

با وجود بچه میتونم؟!بچه ای که بشینی یا بخوابی میپره رو شکمت در اینحد

نمیخوامم تنها باشه

توانایی از اول میکرو کردن ندارم دوس دارم همین دفه بگیره

اگه خدا بخواد

منفی شدم گل کاشکی بمیرم

😔😔 با تمام وجودم درکت میکنم خدا بهت آرامش بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شالله خيره من دو سري انتقالمم روشام باهم خيلي متفاوت بود ادم اولش ميترررررسه ولي به اميد خدااا ان ...

عزیزم از دکترت راضی هستی؟ وقت میذاره چه جوریاس خودش همه کارو میکنه یا ماما داره. چند نفری میفرسته داخل میشه یه توضیحی بدی. ممنونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من هیچ وقت همچین تجربه ای نداشم یا جایی نشنیدم، بعید می‌دونم بخاطر پریودت باشه می خوای اگه تا فردا ب ...

قربونت برم. خودمن تاحالا تجربشو نداشتم. فردا وقت دکتر دارم ان شاالله یادم نره بپرسم اونجا😥

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فک کنم ازمایش انزیم های کبدی و بیلی روبین باید بررسی بشه.

من دادم اکی بوده نمیدونم فعلا که قطع شده ولی دوباره تکرار میکنم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببین اگر خارشت بعد از اون آزمایش شروع شده، بهتره دوباره آزمایش رو تکرار کنی البته خارش اش واقعا کلا ...

ممنونم از توضیحاتت . 

اره خارشم بعد اون ازمایش شروع شد ولی رفتم حموم اومدم بهتر شدم و فعلا قطع شده 

ولی حتما میرم دوباره از میدم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
باهاش حرف بزن  بهش زمان بده ان شالله دلش عاروم ميشه،تو تاپيكات خونده بودم خداروشكر شاغلي و مستق ...

من خودم مث همسایه شمام

شوهرم.مثل شوهرتو😑

باورکن میگه عروسی فامیل نمیرم چون ازم میپرسن بچه دار شدین یانه

کلا زندگیش بچست...

میگم اولین نفری تاپیکامو خوندی نگفتی زندگیت داغونه و شوهرت بخاطر بچه باهات مشکل داره

اخه هرجا نظرمیذاشتم میرفتن کل پستامو میخوندن و اینو ک میفهمیدن سرکوفت میدادن

عزیزم از دکترت راضی هستی؟ وقت میذاره چه جوریاس خودش همه کارو میکنه یا ماما داره. چند نفری میفرسته دا ...

تقريبا همه كار خودش ميكنه داروشو فقط ميگه ماما بنويسه

تا الان  ينفري ميرفتيم داخل ولي امروز يهو رفت سزارين اين واسطه هاهم اومدن داخل يه تزريق خونم داشت يهوووو شلوغ شد ولي كلا تو اين چند بار تك نفره ميرفتيم داخل

عادم عجولي نيست بگه بدو بدو كامل ميتوني سوال ازش بپرسي شمارشم ميده ميگن جوابم ميده( من دكتر قبليم لباف بود ولي داروهارو بادكمك ايشون مينوشتن چون ميگم كارشون اي وي اف نبود اينسريم رفتم پيش لباف باز ولي انقد سنشون بالا رفته اصلاااا نيومدن همه كارامو دكتر فروتن كرد الانم دو دلم پيش كدومشون برم خوب لباف خيلي تخصصي اي وي اف نميدونه ولي بشدت دكتر خووووووووووبيه ولي خيليم بهم استرس ميدادا سه چهارتايي ميرفتيم داخل هميشه اخرم هيچ وقت سوالامووو از رو كاغذم نميتونستم درست بخونم انقد هولم ميكرد😢ولي خوب دوستش دارم هنوزم

تقريبا همه كار خودش ميكنه داروشو فقط ميگه ماما بنويسه تا الان  ينفري ميرفتيم داخل ولي امروز يه ...

ممنونم خیلی لطف کردی. پیش همین فروتن برو به نظرم انشالله هر کدوم رو انتخاب کردی به سلامتی زایمان کنی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات بشه خدا عزيزاتو برات نگه داره❤️🌹💋  دكتر فروتن بيمارستان بهمن

منم بیمارستان بهمن هستم ولی با دکتر عارفی .از دکتر فروتن راضی هستین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...