2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام بنظرم واجبه که .مثلا تیرویید یا پرولاکتین اگر خیلی بالا باشه فک نکنم انتقال بدن .اخرین بار کی ا ...

اون موقع پرولاکتینم بالا بود که دارو داد پایین اومد تیروئید هم نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خود دکترت گفت دو تا رو با هم بزنی؟

سلام سارا جان ..آره دیروز برام نوشت گفت دوتارو باهم بزن ..بعد گفت چه پریود بشی چه نشی یازدهم خرداد ما بنا رو بر این میزاریم که روز دوم پریودت (من خودم دوم خرداد باید پریود بشم )..سارا یجوری گفتی استرس گرفتم نکنه دستور اشتباهی دادن🤔🤔😢😢

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام گلم خوبی من باهم‌نزدم یکیشو زدم دومی رو یکماه بعد  بعد اولی پریود شدم سر وقتم ولی بعد دو ...

ممنون عزیزم پس دستور مال من با مال شما فرق داره ..سوگل جان انشاالله بچه قشنگت رو سالم بگیری بغلت🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزم پس دستور مال من با مال شما فرق داره ..سوگل جان انشاالله بچه قشنگت رو سالم بگیری بغلت🙏🙏

ممنون گلم

انشالله مامان شدن خودت به زودی زود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
گلم  من هم اندومتریوز دارم اسم کامل هیدروکسی چیه و از کی شروع کردی و ادامه دادی؟

از تقریبا ده روز قبل انتقال تا مثبت شدن ازمایش

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام سارا جان ..آره دیروز برام نوشت گفت دوتارو باهم بزن ..بعد گفت چه پریود بشی چه نشی یازدهم خرداد م ...

سلام عزیزم. اه دختر چرا استرس من دارم واسه اطلاعات خودم آمار میگیرم 🤭🤭 میخواد برات بدونه پریود انتقال بده اتفاقا خیلی خوبه خیلی بچه ها بدونه پریود انتقال دادن و همشونم مثبت شدن. به سلامتی باشه انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان

من ماه دیگه سیکل میکرو دارم. دکتر بم آمپول سوماتروپین ( آمپول رشد) دادن که از یه هفته قبل پریود باید بزنم. این آمپول مرسومی هست که استفاده میکنن؟ تاثیر مثبت داره رو تخمکها؟

ممنون می شم اگه دوستان اطلاعی دارن راهنمایی کنن

🔺☜☑☒سلام به همه

شاید بعضی از دوستان با من آشنا باشند

من نزدیک ۳۸ سالمه و شوهرم آزواسپرم (اسپرم صفر)  هست  و هورمونهای جنسی‌ش هم بهم ریخته و ارولوژیست‌ها بعد معاینه و دیدن آزمایشهاش گفتن نیازی به بیوپسی نیست و نامه اهدای جنین داد

قراره بریم نامه دادگاه اهدای جنین  رو بگیریم

خودم تصمیم داشتم توی مرکز مام برم تخمکم  رو فریز کنم

و بعد جنین اهدایی بگیرم

شوهرم میگه برو پیش خانم دکتر  با اس اهدایی آ یو آی انجام بده

حالا نظرتون با دلیل منطقی‌ش رو بگید

سلام کسی درباره قرص دها برای تقویت تخمک چیزی میدونه ؟من ۲۲روزه دارم استفاده میکنم دوروزبه موعدپریودم هست برعکس ماهای قبل که یه هفته قبل علایم پریودژ شدید اشتم تاروزدوم پریودی این ماه که قرص خوردم هیچ علائمی ندارم یعنی تاثیرقرص هست باردارم؟