2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
بچه ها روز ۱۲ انتقال گردنم تمام کهیر زده خیلی  میخاره کسی میدونه دلیلش چیه صورتتم جوش زده چند ت ...

به سلامتی عزیزم.

منم تمام تنم پر جوش شده، صورت و گردن و سینه و .... فکر میکنم بخاطر پروژسترون باشه چون من چند روز بعد شروع پروژسترون شروع کردم جوش زدن، ان شاالله که خیره عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من دیروز از هر شماره یه بسته خریدم.اشتباه کردم صفر هم خریدم.بچه ها میگن یک بیمارستانیه.

اره صفر واسه نيني هاي خيلي كوچولوعه😬اشكال نداره اگه عوض نميكنه با شماره ديگه اي وقتي به دنيا اومد بده به شيرخوارگاه شهرتون ايشالا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم. منم تمام تنم پر جوش شده، صورت و گردن و سینه و .... فکر میکنم بخاطر پروژسترون باشه ...

یعنی نشونه خوبیه؟ یکی از مریض های عارفی میگفت روز ۸،۹ انتقال همیجوری کهیر زده بعد به دکتر گفته اونم گفته نشونه خوبیه یعنی ایمنی بدنت اومده پایین حالا نمیدونم خدا میدونه

نميدونم خيلي هم رعايت ميكنم واسم خيلي دعا كن من مچ پام ورم داره من هم از يك هفته اي به بعد خيلي يهو ...

اون دفعه هیچی نداشتم.وقتی گفتن قلبش ایستاده همش میگفتم وا چرا؟علتش چیه؟ماما گفت شاید بند ناف پیچیده.باید دنیا بیاد که بفهمیم علتش چیه.

جواب ازمایشاتم که اومد دکتر بخش گفت مسمومیت بارداری 

من اولین بار بود با اسم مسمومیت بارداری آشنا میشدم.

نمیدونستم چه بلایی سرم اومده.

😉

منم هفته چندم بودم که انقد تکون میخورد میگفتم اینجوری زیاد تکون میخوره بند ناف نپیچه گردنش الان تکو ...

منم دیروز حرکت نداشت تا شب اما امروز از صبح تکون داره.خدا بهمون آرامش بده این مدتم به خیر سپری کنیم.من که ضعف اعصاب گرفتم