2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
توالت فرنگي بهتره استفاده كني پله نري بهتره فاصله مركزتم خوبه بابا بعضيا٣/٤ ساعت يابيشتر تو راهن

اونایی که با من انتقال داشتن و استراحت مطلق نبودن مثبت شدن.و اونایی که درحال استراحت بودن منفی.یه خانمی بود بار اولشم بود روز اول انتقال رفت دوش گرفت و مهون اومد براش و مهمونی رفت‌ مثبت شد.واقعا نمیدونم چیکار کنم که مثبت بشم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه راهنماییم کنید اینبار که انشالله رفتم برای انتقال اشتباهی نکنم.مثلا از توالت ایرانی میشه از روز ...

توبرگه مركز ما زده حموم بعد ٤/٣ كوتاه باشه بخار نباشه اينجوري

ولي يسريااا ميگن با رعايت همين شرايط فرداي بعد انتقالم ميشه رفت

من خودم ادم ريسكي نبودم

١٤ روزو نرفتم🤢ولي بعد ٥/٦ روز بريم مشكلي پيش نمياد

اونایی که با من انتقال داشتن و استراحت مطلق نبودن مثبت شدن.و اونایی که درحال استراحت بودن منفی.یه خا ...

ميگم اين كارا فقط براي دلخووووووشي و ارامش خودمونه كه نخايم بعداخودمونو سرزنش كنيم اصل كاري بايد بخاد كه ان شالله اينسري براي شماهم مثبت ميشه وختم بخير🤲🌹

باشه عزیزم چشم  این تصور خودم بود که ماه آخر حداقل سینه باید بزرگتر بشه ویکمی سفت که یعنی شیر ...

نکن دختر . دست نزن الان سفت‌نمیشه بعد زایمان سفت میشه . خطر زایمان زودرس داره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
توبرگه مركز ما زده حموم بعد ٤/٣ كوتاه باشه بخار نباشه اينجوري ولي يسريااا ميگن با رعايت همين شرايط ...

ما روز ۱۶ انتقال رفتیم ازمایش.اون ۱۶ روزو اصلا حمام نکردم.اما خب‌شانس نمودن برام.بعد سه ماه متوجه شدم ورم خیلی شدید تیروئید دارم.و گره بزرگ و چهارتا کیست تو گلوم.الان ورم تیروئیدم خوب شده اما دکتر گفت ۶ ماهی یکبار باید نمونه برداری از گره و کیست بشه.و میتونی بری  برای انتقال اما با تحت نظر دکتر.

سلام عزیزم.ببخشید من ده ماهه پیش انتقال داشتم اولین بارم بود منفی شدم.دوتا بلاست انتقال داد.من تمام ...

سلام عزیزم. نمیشه گفت علت منفی شدنت حتما عدم تحرکت بوده اما دکترها میگن عدم تحرک باعث بالا رفتن بیشتر غلظت خون و ایجاد لخته و عدم خون‌رسانی کافی به رحم میشه که می‌تونه عاملی برام عدم لانه گزینی باشه . برای بررسی علت منفی شدنتون خیلی عاملها هست که باید بررسی بشه، البته انتقال منفی برای بار اول رو خیلی بررسی نمیکنن بیشتر از دو بار رو میفرستن برای آزمایشات ایمنی و انعقادی.

ان شاالله دفعه بعد مثبت بشی عزیزم.🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. نمیشه گفت علت منفی شدنت حتما عدم تحرکت بوده اما دکترها میگن عدم تحرک باعث بالا رفتن بیشت ...

سلام .من همسرم خیلی عمل بیضه  داده و اسپرم هم از بیضه گرفتن.الان ۶ تا برام مونده.واقعا میترسم خدایی نکرده منفی بشم.چون همسرم دیگه توان عمل نداره.اگه اسرار کنم قبول میکنن ازمایش ایمنی و انعقادی بگیرن؟

میشه راهنماییم کنید اینبار که انشالله رفتم برای انتقال اشتباهی نکنم.مثلا از توالت ایرانی میشه از روز ...

عزیزم استراحت نسبی داشته باش، یعنی در حد کارهای معمول روزمره، توالت فرنگی استفاده کن، خیلی خم و راست نشو، پله زیاد بالا پایین نرو، جاروبرقی و طی نکش، سنگین بلند نکن یعنی در حد سه چهار کیلو هم بلند نکن، مراقب باش یبوست نگیری اصلا، مشغول کار هم که شدی سعی کن هر نیم ساعت یکم دراز بکشی استراحت کنی بعد دوباره شروع کن.

من تمام کارای خونه رو بجز جارو و طی خودم انجام میدادم عزیزم.

سلام .من همسرم خیلی عمل بیضه  داده و اسپرم هم از بیضه گرفتن.الان ۶ تا برام مونده.واقعا میترسم خ ...

نگران نباش عزیزم اگر قرار باشه مثبت بشه با یدونه هم میشه اگر هم خدا صلاح ندونه با هزار تا هم نمیشه، ان شاالله که خدا برات بخواد و مثبت بشی.

دکتر من هر آزمایشی خودمون بخوایم برامون مینویسه حالا نمی‌دونم دکتر شما چجوریه.

عزیزم استراحت نسبی داشته باش، یعنی در حد کارهای معمول روزمره، توالت فرنگی استفاده کن، خیلی خم و راست ...

ممنون از رهنماییت .چشم حتما.من خونه مامانم بودم همش دراز کش بودم فقط برای دستشویی رفتن پامیشدم ...