2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045643 بازدید | 684477 پست
سلام فدات شم خوبم خدا رو شکر. هستم کم و بیش میام یکم سرم شلوغه این روزا.  خودت چیکار کردی گلم ...

سلام عزیزم خداروشکر که خوبین و ان شاالله که همیشه خوش باشین . 😍😍  احتمال داره این ماه برم برای شروع سیکل و بخوام که سیکلم رو لانگ درنظر بگیرن .دیگه پناه برخدا ببینم چی پیش میاد 😊 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

[QUOTE=236754680]من الن روز۷ پریودیم منم دوشنبه میشه روز۱۳ پریودی باید برم انوکسا چند میزنی ؟اگرم رفتنی بهم نده تصمیم ...[/QU۴

۴۰۰۰میزنم .انتقال قبلی کلی دارو داده بودن بهم اما نمیدونم این سری چرا فقط همینا ....شما چی دارید الان؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر که خوبین و ان شاالله که همیشه خوش باشین . 😍😍  احتمال داره این ماه برم برا ...

ممنونم گلم به فکرم بودی. به سلامتی انشالله.

انشالله که خیره و با خبرای خوب خوشحالمون کنی😙😙

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان گلم  من ۱۱ اردیبهشت پریود شدم ۱۳ اردیبهشت ال دی خوردم ۸ شب میشه که ال دی میخورم قطع کنم ...

عزیزم بهتره با دکترت مشورت کنی، معمولا بین ۲ تا یک هفته بعد قطع قرص پریود میشی ولی چون میخوای انتقال بدی ممکنه ضخامت آندومتر رو تحت تاثیر قرار بده، از دکترت بپرس حتما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب خدارو شکر با این سونو معلوم شده که دوز داروت کمه

آره عزیزم

پاپیون جون میگم از کی سینه ها شیر میاد توش سفت میشه؟

برا من هنوز همونجور شله بزرگم حتی نشده 

واینکه از چندهفتگی به بعد میتونیم موهامونو رنگ کنیم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم پاپیون جون میگم از کی سینه ها شیر میاد توش سفت میشه؟ برا من هنوز همونجور شله بزرگم حتی ن ...

بخدا دقیق یادم‌نیست ولی من ۳۶ هفته میرفتم حموم خیلی کم شیر توش بود البته اصلا نباید  فشار بدی .بعد از زایمان سفت میشه . 

من اصلا موهامو رنگ‌نکردم . دختر داییم‌رنگ‌کرد بچه مشکل ریه داشت با اینکه بتا زده بود تو حاملگی ولی بچه نفس تنگی داشت یک هفته رفت تو دستگاه . خیلی سخته برای مادر سزارینی تو بیمارستان بمونه . 

دوستتم رنگ‌ مو زد اونم همینطور بود نمیدونم ربطی به رنگ مو داره یا نه . ولی نزن وقتی بسلامتی دنیا اومد یک هفته بعد بزن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بخدا دقیق یادم‌نیست ولی من ۳۶ هفته میرفتم حموم خیلی کم شیر توش بود البته اصلا نباید  فشار بدی . ...

اوکی عزیزم پس رنگو بیخیال میشم ارزش نداره

اوه اوه من تا الان کلی فشارشون دادم به هوا اینکه ببینم چیزی میاد بیرون یانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
استرس ندین به خودتون .بقیه روزها رو سعی کنین تو یه ساعت مشخص بزنین نمیدونم تاثیری میزاره یا نه .من خ ...

همش سعی میکنم سروقت باشه ولی بازم هر روز یه چیزی پیش میاد بازم عقب جلو میشه زمانش ممنون عزیزم جواب دادی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه به من نزد بهشم گفتم ولی خراش نداد به قول شما دیر بود من امروز روز ۵ پریودیمه ب ایه دوشنبه نوبت دا ...

ممنم امروز روز ۷ هستم پس باهمیم ،من بهم گفته یه هفته دیگه یعنی شنبه برم برا سونو،ضخامتت چند بود ؟من روز چهارم ۴mm بود

اوکی عزیزم پس رنگو بیخیال میشم ارزش نداره اوه اوه من تا الان کلی فشارشون دادم به هوا اینکه ببینم چی ...

نه اصلا فشار نده . وسطای ۳۶ هفته شیر داری قشنگ . ولی اون موقع دکترم میگفت دستکاری کردن سینه یا فشار دادنش باعث خدایی نکرده زایمان زودرس میشه . دست نزن 

اوکی عزیزم پس رنگو بیخیال میشم ارزش نداره اوه اوه من تا الان کلی فشارشون دادم به هوا اینکه ببینم چی ...

اره رنگو بیخیال شو . انشالله دنیا اومد بعد یک هفته رنگ مو بزن . اگه یک درصد عوارض داشته باشه ، ارزش نداره 

سلام خانما من 16هفته ام لک بینی دارم چیکارکنم؟ یه هفته قبل هم داشتم رفتم دکترگفت همه چی خوبه. ولی ...

نترس منم فك كنم ١٩ هفته تموم شد

براي من  شياف زياد كرد استراحت كه دكترم از همون اول نرسوند مطلق بودم يسرياهم اسپرينووو قطع ميكنن

دكترم امپول پرولوتونم ميداد هر هفته يدونه ولي تعدادش يادم نيس