2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045688 بازدید | 684478 پست
فدات بشم ببین ادامه یا قطع انوکسا بنظرم مربوط به سونو شریان رحمی میشه اونو بدی دکتر میگه ادامه بدی ...

نه ازمایشو ندادم‌. ولی ایمنیم بالا بود پردنیزولون رو داد . اسپرین و آنوکسا رو هم که روال کارشه به همه میده . 

مرسی .‌پس اگه دکتر عوض کردم با سونو شریان رحم میفهمه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم میگفتم مربا چون شیرینه حتما گرمیه واسه همون پنیر میخوردم خودمو آروم میکردم با فکرای ضایعم😀😁 ا ...

يكي از يكي جالبتريم😂من عاشق بادمجونم خدا شاهده٤ يا٥ ماهم بود مادرشوهرم داشت سرخ ميكرد يدونه كوچيك اورد گف بوش مياد بخور گفتم نه ضرره😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ازمایشو ندادم‌. ولی ایمنیم بالا بود پردنیزولون رو داد . اسپرین و آنوکسا رو هم که روال کارشه به هم ...

منم ازمايش نداده بودم ولي تا سه رز قبل زايمانم داشتم هم اسپرين هم انوكسااا اسپرينووو فك كنم چند روز جلوترش قطع كرد

چقدر عالی 😍😍😍👌👌👌👌 از ذخیره چند به این ذخیره رسیدین ؟ان شالله که طبیعی باردار بشین 🙏🏻🙏🏻

از ۶دهم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
چقدر عالی .👌👌 عضو گروهش شدین ؟هزینه اش چقدر بود ؟

من از ۱۲فروردین عضو شدم اما با لایوهاشونم میتونین ادامه بدین فرقی نداره من بخاطری استرس داشتم که چیزی رو از قلم نندازم عضو شدم ولی خداوکیلی بدون عضو هم کسی بخواد میتونه ادامه بده کامل تو لایو ها توضیح دادن برا ۳ماه ۳۰۰ واریز کردم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
منم ازمايش نداده بودم ولي تا سه رز قبل زايمانم داشتم هم اسپرين هم انوكسااا اسپرينووو فك كنم چند روز ...

آره دکتر منم گفته انوکسا یه روز قبل زایمانت قطع میکنیم آسپرینو یک هفته قبل 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خجالت رو بزار کنار .عادیه برای اونا نفس عمیق هم بکش قشنگ خودتو شل کن 

😂😂 آره تا الان با خجالت تموم دوام اوردم بعدش ناچارم با خجالت کنار بیام 😁😁😁آره برای دکترا که عادیه اصلا نگاه هم نمیکنن ولی بازم خجالتیم 😁😁😋

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اوایل ویار داشتم خیلی سخت بود اخه میدونی من بارداری قبلیم ای یو ای بودم.دکترمو عوض کردم و بعدش خیلی ...

ای یو ای هم صارم بودین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
از ۶دهم

چقدر عالی .ان شاالله طبیعی باردار بشین .خیلی امیدوار شدم واقعا تاثیر داشته 😍👌👌

خانوما از کاربر favali چه خبر  اون زمان فکر کنم سقط کردن بعد از چند بار ازمایش بتا الان دیگه چکار کردن