2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

حتی کسایی بودن تو پیچ که بهشون پیشنهاد تخمک اهدایی داده بودن و با اصلاح سبک خودشون باردار شدن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام خانوما حالتون خوبه منمو یادتون میاد برج ۱۱رفتم سنو ان تی اونجا فهمیدم جنین ایست قلبی کرده . چن ...

سلام عزیزم

خوشحالم که اوضاعت خوب شده 

ان شاء الله به زودی  باردار میشی

منو لایک کن اسمت رو بنویسم برات زیارت ال یاسین بخونم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما یکی از دوستای من ک امروز ۳۰ م انتقال هست رفته سونوی شکمی بهش گفتن ساک و جنین هست قلب تشکیل نشده البته پیش دکتر خودمون نرفته رفته جای دیگه چون دکتر خودمون واسه هفته ی دیگه گفته بیاید سونوی واژینال بنظرتون ممکنه نشون نداده باشه تشکیل شده یا نه؟

سلام خانوما یکی از دوستای من ک امروز ۳۰ م انتقال هست رفته سونوی شکمی بهش گفتن ساک و جنین هست قلب تشک ...

سلام عزيزم مبارك باشه 

تا٨ هفتگي جا داره نگران نباش من انتقال قبليم دكتر دقيقاا٥ هفته بعد انتقال سونو شكمي كرد ديگه اونموقع ٨ هفته و سه روز بودم

سلام عزیزم خوشحالم که اوضاعت خوب شده  ان شاء الله به زودی  باردار میشی منو لایک کن اسمت ...

مهدیه ممنونم عزیزم لطف میکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
@یامنان     عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم الهی به زودی زود نی نی دار بشی

ممنون عزیزم انشاءالله خدا حاجاتتو براوده کنه خیر ببینی گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه ها من روز دوم پریود بودم رفتم تو سیکل انتقال به امید خدا....میگم دارو فقط استرادیول داد بهم ...

نه عزيزم مهمترينش استراديول و يكسري و يتامين

بعضياا انوكسااا و اسپرينم نميدن بقول دوستان شيوه دكتر و شرايط ادمافرق ميكنه  ان شالله با يبتاي تپل مياي💋😍

سلام خانوما حالتون خوبه منمو یادتون میاد برج ۱۱رفتم سنو ان تی اونجا فهمیدم جنین ایست قلبی کرده . چن ...

چه چیزایی رو‌رعایت کردی که ذخیره ات بهتر شد اگه زحمتی نباشه میشه بگی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانوما من ۳۰ روزه ک انتقال دادم جنین بلاست خداروشکر مثبت شدم ۲۱ م رفتم یه دونه ساک دیده شد دکتر گفت ...

مبببارکه مبااارکه مامان شدددنت💜🎁💜🎁💜🎁💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...