2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
سلام وقتتون بخیر  عزیزان یکی از دوستام این یکشنبه انتقال داره که یکبار براش جنین تشکیل نشد یبا ...

کلرودیازپوکساید پنج بخوره روزی یکی

دکترم گفت اشکال نداره

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
اخه زده جعفري قاعده اوره تو سوپمم نذاشتم بريزه  ترسيدم بقيشونم همينجوري بااااشن😁

عزیزم اصلا این حرفها رو ول کنین.... 

کی میگه جعفری اونم جعفری داخل سوپ قاعده آوره؟ 

یه کیلو جعفری نمیشینی بخوری که.... 

ببین عزیزم نه زعفرون داخل غذا قاغده آوره.... 

نه زرشک.... 

نه هر چیز دیگه ای.... 

زعفرون دم کنی بخوری خوب نیست نه در حدی که به غذا میزنی.... 

راجب بقیه چیزام اینطوریه..... 

مثلا اینجا بارها من شنیدم میگن هویج خوب نیست..... 

ما تبریزیها اصلیترین غذامون خورشت هویجه یا با گوشت یا با مرغ.... 

اما تا حالا کسی با خورشت هویج سقط نکرده اینطوری بود تبریزیها باید نسلشون منقرض میشد.... 

خخخخخ.... 

عزیزم تغذیه روتینتون رو داشته باشین و سالم و مقوی بخورین.... 

کافیه.... 

کارهای عجیب غریب لازم نیست بکنین..... 

چیز جدیدم تو سیکل امتحان نکنین چون نمیدونین بدنتون چه رفلکسی نشون میده.... 

مثلا من خودم تا قبل بارداریم اصلا انبه نخورده بودم.... 

یادمه بعضی اینجا دیده بودم میگفته خوبه بخوری و.... 

من اصلا نخوردم چون نمیدونستم بدنم چه رفلکسی نشون میده برا همین ریسکم نکردم..... 

منظورم اینه این چیزا نه کسیو باردار میکنه نه مانع میشه.... 

تغذیه روتین و مناسب طبع و بدن هر فرد بهترین تغذیه هست و لزومی به تقلید از دیگران نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار میکنی؟بهتری؟

سلام عزیزم چطوری خوبی نینی چطوره؟پریروز از درد رفتم دکتر کلیه هام عفونت کرده حسابی دوباره دچاره هماتوم شدم متاسفانه.الان ۲۰هفته شدم اما تکونی حس نمیکنم کلافه ام کرده شاید تو روز یه بار یه لرزش کوچیک حس کنم نمیدونم حرکته یا نه؟خیلی میترسم کارم شده هفته ای دو بار سونو برم تا واسه چند ساعتی خیالم راحت باشه

سلام عزیزم چطوری خوبی نینی چطوره؟پریروز از درد رفتم دکتر کلیه هام عفونت کرده حسابی دوباره دچاره همات ...

هماتوم 

وای.منم توی ۱۸ هفته ۵۷ داشتم.سربرج باز باید برم سونو.

اسپرین باعثه؟

عفونت ادراری داشتی؟قرص داد؟جنسیت دختره؟

تکوناشو  وسواس گرفتی . منم وسواسشو دارم.مثلا تکوناش منظم نیس.گاهی شیرین میخورم میبینم خبری نیس.ولی بعد کلی نگرانی یهو تکون میخوره.

😉

سلام عزیزان من خواننده خاموش بودم تا الان امیدوارم همگی مامان بشیم من امروز روز ۱۲ انتقالمه و من همیشه قبل پری لک میبینم بعدش پری میاد همیشم منظمم اما الان خداروشکر ندیدم و با حسابی ک‌میکنم دیروزم موعدپریودم بود علائمم سینم‌حساس و گاهی زیر دلم سنگینه گاهی هم پایین کمرم درد میگیره حالا سوال من اینه که میتونم دلمو خوش کنم به بارداری یا ممکنه بخاطر شیاف پروژسترون باشه؟ اخه من گیج شدم بعضیا میگن شیاف تا قطع نشه پری نمیاد بعضیام میگن ربطی نداره بود کسایی ک شیاف میزدن پری اومده 

من روز ۹ انتقالم اونم وسط ظهرم یه بی بی زدم میدونم زود بود اما بزور هاله میدیدم اما خ کمرنگ دگم جرات نمیکنم بزنم سه شنبه هفته بعدم وقت ازمایشمه 

ممنون میشم در مورد شیافا نظرتونو بگین خانوما

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
سلام عزیزان من خواننده خاموش بودم تا الان امیدوارم همگی مامان بشیم من امروز روز ۱۲ انتقالمه و من همی ...

تا وقتي ك شياف و آمپول پروژسترونتون قطع نشه پريود نميشين عزيزم

انشالله كه تستتونم مثبت بشه و مامان بشين😍

فك كنم بيبي بزنين نشون بده الان

سلام عزیزان من خواننده خاموش بودم تا الان امیدوارم همگی مامان بشیم من امروز روز ۱۲ انتقالمه و من همی ...

سلام عزیزم انشاءالله که مامان شدی علایمت هم علایم بارداری ..منم مثل شما قبل پریودی لک میبینم ولی موقع انتقال هایی که داشتم با وجود شیاف و آمپول پروژسترون بازم لک می‌دیدم و پریود میشدم ..به امید خدا مامان شدی عزیزم بی بی چک هم که هاله انداخته ...استرس نده به خودت و آرامش داشته باش و با نی نی هات حرف بزن  😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم اصلا این حرفها رو ول کنین....  کی میگه جعفری اونم جعفری داخل سوپ قاعده آوره؟  یه ک ...

باشه ممنونم من كلااا همه چيز رو خيلي وسواسي مناسفانه عمل ميكنم اسيبشم خودم ميبينم

سعي ميكنم يكم روخودم كار كنم

مثلا نشاسته نميخوردم با شير سويااا دارم دوروزه ميخورم😅يا از گوشت متنفرم دارم سوپ ماهيچه ميخورم🤢

ديگه پيامتو ديذم يكمم نون و سبزي خوردم پنيرم نخوردم كه سرديه🙄يدونه شيريني كوچيكم خوردم 

تا وقتي ك شياف و آمپول پروژسترونتون قطع نشه پريود نميشين عزيزم انشالله كه تستتونم مثبت بشه و مامان ...

ممنون عزیزم فلا میترسم بی بی بزنم حالا شاید بخرم بازم 😃😬

سلام عزیزم انشاءالله که مامان شدی علایمت هم علایم بارداری ..منم مثل شما قبل پریودی لک میبینم ولی موق ...

ممنون عزیزم عه پس میتونه ادم باوجود شیاف پری بشه شما باردارین الان؟

سلام مامانا یه سوال در چه صورت باید بریم ان اس تی بدیم‌؟؟؟؟حرکات جنین چه تغییری بکنه نیازه؟ و اینکه میگن توو ۱ سلاعت ۴ حرکت باید حداقل باشه اوکیه ؟ ممکنه یه روز کمتر باشه یکم حرکاتش؟ راستش من نمیدونم واقعا حرکاتش کم شده یا فکر میکنم کم شده🤦🏻‍♀️ میشه بگین؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍