2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
بی بی چک زدی تو خونه؟ به علائم نیست اصلا، اونهایی هم که علامتی دارن بخاطر حساس بودن بدنشون به پروژس ...

نه امروز صبح گرفته بودم بزنم اونم خراب بود کلا پخش شد فردا روز 12هستش نشون میده؟جنینم یدونه5روزه بلاست بود

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک زدی تو خونه؟ به علائم نیست اصلا، اونهایی هم که علامتی دارن بخاطر حساس بودن بدنشون به پروژس ...

آخه میگن درد شکم اینا داره ولی من ندارم انگار هیچی تو شکمم نیس 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

میشه دعا کنین واسم؟آخه دیگه جنین ندارم خودمم28سالمه با ذخیره پایین دیگه بریییدم به حضرت عباس

چرا اخه مگه همه علايم دارن ازمايشت كيه حتماااااا مثبت باشه ان شالله

گفته15برم آزمایش منم که علائمی ندارم میترسم برم بدتر داغون بشم

بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

خدا عزیزانتو حفظ کنه و هر چی نیت داری انشالله برآورده بشه  آمین🌈💚 و انتظار همه ی ما منتظرا هم به زودی به ثمر برسه 🤲🥰

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

عزیزم این چله شما خیلی به دلم نشست انشالله دعا کنین منم مثبت بشم همین چله رو شروع کنم برای منتظرا

عزیزم این چله شما خیلی به دلم نشست انشالله دعا کنین منم مثبت بشم همین چله رو شروع کنم برای منتظرا

سني نداري كه مطمينا مثبتي مگرهركي مثبت ميشه علايم داره💋برو حتماااااا 

نري ميزنمت👿كي ازمايش داري؟💋

دوستم‌اگه‌جاداری‌منم‌بنویس.حاجت‌روابشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم مهتاب جون انشالله اول خودت و بعدم ما نتیجه بگیریم هم پروانه ۲۱ و هم پروانه ۲۲ داریم من پروا ...

باشه عزیزم اونم می نویسم من فکر کردم یکی ان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدا رو شکر ❤️ خدا حفظش کنه 🙏🏻 عزیزم قبلا هم میومدی اینجا؟ من زیاد یادم نیست

۶ سال پیش با یه کاربری دیگه می اومدم که بعد اینهمه سال رمزشو فراموش کردم مجبور شدم کاربری جدید بسازم 

البته اون وقتا هم فقط سر یکی از سیکل هام اینجا بودم و خیلی محدود پیام میذاشتم بیشترخواننده خاموش بودم.

بعدشم دیگه کلا نیومدم سایت تا پارسال

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست