2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
سلام خانما آیا میتوان قبل از انتقال جنین ال دی مصرف کرد منظورم اینه که میشه الان ال دی استفاده کنی و ...

ااره عزیزم خیلی بهتر هم هست مصرف کنی

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا رفتی واسه ای وی اف

من پانکچر پیش دکتر مددی بودم خوب بود

ولی برای انتقال اولم پیشش منفی شذم الان رفتم زیر نظر شمالی 

کارا همش کلینیک رستمی انجام میدن

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام خانما آیا میتوان قبل از انتقال جنین ال دی مصرف کرد منظورم اینه که میشه الان ال دی استفاده کنی و ...

عزیزم من سیکل قبل انتقال همیشه بهم ال دی میدادن با امپول سینافکت بعد پریود میشدم اون سیکل برام انتقال میدادن

دکتر من توی دوتا انتقال قبلیم با ال دی شروع کرد ولی در حین مصرف ال دی از یه تاریخی به بعد مثلا ۲۰ ام سینافکت هم داشتم ولی تا زمانیکه دکترتون براتون تجویز نکرده به نظرم سرخود استفاده نکنید .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من سر بارداری اولم یکی از اقوام نزدیکمونم باردار شد یه دختر داشت دوست داشت دومی پسر بشه، یعنی ...

ناراحت شدم ان شاالله به حق ماه عزیز جاش زود زود واست پر بشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنونم عزیز دلم والا روز ۱۰ پری ۷ بود یا ۸ که دکتر عارفی گفت خوبه الان فردا  که انتقال دارم ۱۷ ...

خیلی هم عالی .ان شاالله فردا انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین 🙏🏻 دکتر به سوالاتتون خوب جواب میداد؟سرش شلوغه الانم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...