2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دخترا خوبین  من دو روز هست که بشدت خارش گرفتم دیروز رفتم مطب ماما شستشو داد و پانسمان گذا ...

ای خدا عزیزم کی انتقال مثبت شدی بسلامتی؟ 😍 خدا رو شکر

کمی صبوری کن انشالا بهتر میشی من تجربه نداشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ساعتش مهم نیست چه ساعتی ولی با لوتیروکسین که قرص تیروییده و استرادیول تداخل داره دوساعت با اون ...

نه فقط همون پردنیزو دارم ، فعلا استرادیول بهم ندادن 

من اول پیش دکتر طرازی بودم ، ولی دوم پریودم با دکتر معترف نوبت گرفتم رفتم پیش ایشون احتمالا با خودشون ادامه بدم ،،  شناخت زیادی ازشون ندارم 

من کهیر کولینرژیک دارم که دکتر پوست بهم دارو داد و گفت اگه دکتر زنان خواست میتونه تو سیکل میکرو بهت پردنیزو بده ولی ازمایشای ایمنی هر کاری کردم برام ننوشتن گفتن نیاز نیست .

فکر کنم تنها راه تشخیصش فقط همون آزمایشهای ایمنی و انعقادیه. منم مثل شما الکی به جایی میخوردم کبود ...

خداروشکر ک مشکلی نبوده

منم همش میترسم اینجوری میشم مشکلی باشه

ولی خب توکل میکنم ب خدا و میرم واسه انتقالم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم زود کبود میشم ولی مشگل ایمنی و انعقادی ندارم.

خداروشکر عزیزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دخترا خوبین  من دو روز هست که بشدت خارش گرفتم دیروز رفتم مطب ماما شستشو داد و پانسمان گذا ...

عزیزم منم یبار جوری قارچ گرفته بودم که کلا واژنم بسته شده بود، رفتم دکتر بهم پماد کلوتریمازول و قرص فلوکونازول داد، روزی دو بار هم داخل آب و بتادین صبح ها آب و جوش شیرین  شبها مینشستم و کمپرس آب یخ میذاشتم و اصلاااا لباس زیر نمیپوشیدم، بعد دستشویی هم فقط با سشوار خشک میکردم، تقریبا یک هفته زمان برد تا خارشش بیفته و دو هفته زمان برد تا خوب بشه ولی تا یک ماه نزدیکی نکردم تا کامل خوب بشه. ان شاالله زودی خوب بشی عزیزم فقط سعی کن اصلا نخارونی تحریکش نکنی. گرم و. مرطوب هم نذار بمونه اصلا، هر وقت خارش گرفت سریع یخ بذار بهترش می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

پماد کالاندولا و ان ان هم یکی صبح و یکی شب بمال خیلی خوبه

بچه ها سونو سه بعدی وچهاربعدی رحم چطوره

چهار بعدی رو نمی‌دونم عزیزم ولی سه بعدی مثل سونوی واژیناله ، اما انگار از داخل رحم فیلمبرداری میشه، قشنگ همه طرف رو نشون میده از تمام ابعاد و در آخر هم یه عکس سه بعدی از نمای کلی رحم میگیره

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی دکترت کیه؟ پس تقریبا انتقالامون باهم میفته راستشو بخوای میترسم من دفعه ...

سلامت باشی.دکترم مصطفاییه.من میخوام یبارباهمسرم ببرم بیرون بزنم یادبگیریم خودمون بزنیم.آخه یکی دوتانیس ک زیاده حوصله میخوادهمس بری درمانگاه.من سری قبل نداشتم لانگ نبود