2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم قربونت منم خوبم. کار خوبی میکنی منم دلم میخاد پانکچر کنم ولی همسرم موافق نیست میگه فعلا ج ...

عزیزم چرا باز پانکچر بشی مگه چند تا جنین داری؟ 

راه دور سخته من که غرب تهرانم رویان ازم دوره سختمه هی مرخصی بگیرم برم چه برسه شما بنده های خدا از شهرهای دیگه میاین واقعا سخته خدا قوت بده و بزودی نتیجه بگیری

راستی رویان دکترت کیه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم بله من رویان رفتم دکترم خانم دکتر پریسا مصطفایی هستند  انتقال اولم منفی شد و ان ...

ممنون عزیزم به امید خدا اینبار حتما مثبت میشی 🥰

با ذخیرت ماشالا خوب تخمک و جنین شده

توکل به خدا منم میخوام برم پیش دکتر مصطفایی ولی انگار وقت دهی اینترنتی خاموشه نمیتونم وقت بگیرم!

سلام نازنین جونم حالت خوبه؟ عزیزم من دکترم مصطفایی بود راضی بودم ازش حس خوب میگرفتم ازش بچه های دیگ ...

راستی ماشالا جون من چند ماهه سایت نیومدم از سارا جون چه خبر چرا نیست؟ کاربری داداشم همون که دفعه آخر پیش اسرافیلی رفت مثبت شد 

عزیزم ذخیرت که خوبه گونال هم کلا عالی جواب میده ۲تاپودر و۱آب بله درسته بهتره با یه سوزن ب ...

ممنون که جواب دادی عزیزم 

من ابن سینا میرم ، همون جا آمپولا رو گرفتم ، راستش خبر ندارم من دفترچه نیرو مسلح هستم و همه کارامون رایگانه ،،،،،ویزیت و سونو و داروها و میکرو (بخاطر کد دار کردن دفترچه برای نازایی همه هزینه ها رایگانن )

ما هیچی پرداخت نکردیم ، یادم رفت فاکتور از داروخانه بگیرم یا بپرسم قیمتشون چنده  

سلام عزیزم داروت که خوبه خارجیه بله درسته دوتا پودرو یه اب با سر سوزن بزرگ بکش با انسولینی تزریق کن ...

عزیزم شما میدونید قرص پردنیزولون ۵ (روزی ۱ عدد)چه ساعتی بخورم ؟ بهم هیچی نگفتن 

مرسی که گفتی.. نظرات بچه ها رو که خوندم رفتم تو فکر. می خواستم برم به دکترم بگم چرا امگا ندارم..اتوک ...

من از دکترم باز پرسیدم گفت باعث خونریزی میشه من خودم یه مدت خوردم بعد خونریزی کردم دیگه قطع کردم 

دکتر گفت مکملت باید امگا۳ و dha نداشته باشه که تداخل کنه

ببین شکم هم تا ۲۰ هفته اینا بعد کم کم میاد جلو قشنگ اصلا نگران نباش رشدش ربطی به اندازه شکم نداره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من زدم فقط دستم‌ یخورده درد گرفت و چندساعتم بیحال بودم 

ممنونم عزیزدلم❤️ همش دلم شور میزد که تب کنم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دخترا خوبین 

من دو روز هست که بشدت خارش گرفتم دیروز رفتم مطب ماما شستشو داد و پانسمان گذاشت گفت بشدت عفونت و قارچ گرفتی بعد شیاف داد توش از مواد گیاهی هم استفاده شده و قرص میترونیدازول  داد از واژن استفاده کنم و پماد ان ان الان تا موعدم مونده گفت اگه باردار نبودی که امری بعیده استفاده کن الان کسی بوده که با مصرف اینا خوب بشه از دیروز که پانسمان کرده و شستشو داده کمی بهتر شدم ولی خارشم کلا از بین نرفته میشه راهنماییم کنین🙏🙏🙏🙏✅✅✅✅✅✅✅✅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم شما میدونید قرص پردنیزولون ۵ (روزی ۱ عدد)چه ساعتی بخورم ؟ بهم هیچی نگفتن 

عزیزم ساعتش مهم نیست چه ساعتی ولی با لوتیروکسین که قرص تیروییده و استرادیول تداخل داره دوساعت با اونا اختلاف بنداز تنظیم کن ساعتشو پیشه کدوم دکتری منم ابن سینام ؟ مشکل ایمنی داری پرندزولونو داده بهت؟