2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما  من رفتم تو سیکل میکرو ، دکتر امروز بهم آمپول گونال (۲ تا پودر+ ۱ آب ) داده ،،،،ای ...

بله عزیزم درسته منم ۲ پودر و ی آب داشتم درست یادم نیست ولی فک کنم ی سوزن پهن تر و بلند تره با اون آب رو بکش تو سرنگ بعد بریز تو پودر ترکیب که شد دوباره بکش تو سرنگ تزریق کن تو پودر دوم باهم مخلوطش کن دوباره بکش تو سرنگ و با اون سوزن که شبیه سوزن انسولینه تزریق کن

بله عزیزم فک کنم خوب باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم منم رویان میرم برای منم همین روشوگفتن.ازپریروزقرص ال دیم شروع شده.از۸ام هم بایدامپول بزنم ...

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی دکترت کیه؟ پس تقریبا انتقالامون باهم میفته راستشو بخوای میترسم من دفعه قبلم خودم نزدم میرفتم بیرون این سری هم همین کارو میکنم هم پیاده روی میکنم برام خوبه هم امپولمو میزنم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به سلامتی پارسال باهم بود تقریبا سقطامون امسال انشالله انتقال و بارداریمون با همه

سلام گلم اره یادمه همه چیمون باهم بود😢 چه ذوق بارداریمون چه سختی سقطمون  انشاالله امسال باهم مثبت بشیم و همه چی خوب پیش میره به حق این ماه عزیز

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیرم فکر کنم شما بودی که رویان بودی ذخیرت کم بود درسته؟ ذخیرتون چنده؟ کدوم دکتر رفتین؟ آمپول ...

سلام دوست عزیزم بله من رویان رفتم دکترم خانم دکتر پریسا مصطفایی هستند  انتقال اولم منفی شد و انتقال دوم سیکل شانگهای بودم یعنی در طول یک ماه دوبار تخمک کشی داشتم، قرص کلومفین، لتروزول، آمپول گونال و hmg، بوسرلین، ذخیره تخمدان هفت دهم و هر دو لوله فالوپ بسته الان تو سیکل انتقال، سیکلم لانگ ال دی دارم با آمپول بوسرلین  

سلام نازنین جونم حالت خوبه؟ عزیزم من دکترم مصطفایی بود راضی بودم ازش حس خوب میگرفتم ازش بچه های دیگ ...

واقعا دکتر مصطفایی یه حس خاص و خوبی به آدم القا میکنه آرامش و از همه مهم تر امید ولی خانم دکتر مشایخ اخلاقشون کمی تند 

آره دیگه بخاطر بارداریه چون نی نیمون داره جذب میکنه من قبل بارداریم اوکی شده بودم تا چندماه اولم خوب ...

اره دقیقا منم قبل بارداریم ازمایشم داده بودم اوکی بود یهو همون هفته ۸ اینا ازمایش کع دادم کمبود فوق شدید بود... 

ایشالا همه نیمیاشون صحیح سالم بغل کنن منتظرا هم هرچه زودتر به خواسته دلشون ایشالا میرسن

سلام دوستان جان 😍

میشه در مورد سهیلا انصاری پور بهم اطلاعات بدین؟

بین بیتک طرازی و سهیلا انصاری پور موندم کدوم رو انتخاب کنم

از بچه ها کسی هست که پیش این دو تا دکتر رفته باشن و نتیجه گرفته باشن؟

سلام دوستان جان 😍 میشه در مورد سهیلا انصاری پور بهم اطلاعات بدین؟ بین بیتک طرازی و سهیلا انصاری پ ...

سلام عزیزم خوبی من کل کارام با انصاری پور بود دفعه ی قبل مثبت شدم و ولی وایستاد یلبش امار مثبتاش بالای ولی جدیدا خییییلی سرش شلوغه متاسفانه اصلا مثثله قبل به نظرم رسیدگی نمیکنه شایدم شانس منه نمیدونم ولی جدیدا خوشم نمیاد واگرم باهاش شروع نمیکردم پیشش ادامه نمزدادم حالا باز تصمیم با خ‌ودته همه کاراشو متما میکنه واللاه اصلا پروندمو نگاهم نکرد

بیحال چرا عزیزم یهو انگار از تو خالی میشم  منم اول دوز ۱۰۰۰ روزی یه دونه میخوردم بعد دکترم کرد ...

آجیل بخور روزی ۱ ساعت جلو آقتاب بمون قرص ۵۰۰۰ هم به خانم باردار نمیدن 

خدایا شکرت
سلام خانوما  من رفتم تو سیکل میکرو ، دکتر امروز بهم آمپول گونال (۲ تا پودر+ ۱ آب ) داده ،،،،ای ...

با سرنگ بزرگ اب رو بکش خالی کن داخل ویال با حرکت آهسته مخلوط کن بصورت هفت و هشت رو کف دست اصلا تکون سنگین نده. بعد مواد و بکش داخل اون ویال به همون صورت مخلوط کن بعد سرنگ خارج کن سر سرنگ انسولین رو بزن تزریق کن

خدایا شکرت
سلام نازنین جونم حالت خوبه؟ عزیزم من دکترم مصطفایی بود راضی بودم ازش حس خوب میگرفتم ازش بچه های دیگ ...

سلام عزیزدلم شکر خدا بد نیستم خودت خوبی؟

خدا نینیت رو حفظ کنه بسلامتی چند هفته شدی؟ 🥰

مرسی گلم خودم هم مصطفایی تو فکرمه

عزیزم ذخیرت که خوبه گونال هم کلا عالی جواب میده

۲تاپودر و۱آب بله درسته بهتره با یه سوزن بکشی بعد سوزن رو عوض کنی با سوزن جدید بزنی که کند نشه اذیت نشی

فقط از کجا گرفتی و هزینه این آمپولات چقدر شد؟