2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم . منم‌نظرم همینه . فکر میکنم‌گرمی خوردن زیاد خوب نیست 

اره عزیزم زیادی گرمی خوب نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان

من ازساعت ۴ بدجور دل درد و دلپیچه و اسهال شدیدددد شدم.

اومدم زایشگاه بستریم کردن

بهم پرولوتون زدن بخاطر جفت سرراهی

یه قرص زینک پلاس

و سرم آنتی بیوتیک

من از شدت درد مرگ رو جلو چشام دیدم

الان حالم بهتره

خیلی میترسم توی سرویس بهداشتی عفونت بگیرم

بیمارستان دولتیه

😉

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون. کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه ...

من پارسال  ماه رمضان انتقال داشتم میگفت استرادیول باید با آب فراوان خورده میشه و استرادیول پخش کنی در طی روز بهتره چون غلظت خون میاره بهتره باهاش روزه نگیری  یا این ماه انجام ندی ممکنه پریودی بهم بریزه 

خدایا شکرت
عزیزم‌ این قرص ایرانیش خوبه یا خارجیش ؟ خارجیش با دفترچه حساب نمیشه ؟

والا پاپیون جون من هرسری ایرانیشو گرفتم بهمم خوب ساخت ومشکلی نداشتم خارجیشو نگرفتم که بدونم با دفترچه حساب میشه یانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالله جون آب چند لیوان کافیه قبل انتقال ؟

دیگه کمه کم ۸ لیوان آبو بخورمخصوصا با شروع استرادیول چون غلظت خون میاره مایعات زیاد استفاده کن عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من ۵ روز پیش سونو رفتم فردا که نوبت دکتر دارم دوباره تو مطب سونوم میکنه؟ میترسم ضرر داشته باشه ...

نه عزیزم معمولا تو مطب سونو نمیکنن فقط شاید یه لحظه قلبشو چک کنه که اونم وقتی تازه رفته باشی نمیکنن 

من هرسری رفتم فقط یه ثانیه قلبشو چک کرده وتمام 

تو مطب دستگاهشم اونقدر خوب نیست که بخاد سونو کنه 

منم میوم دادم اصلا حرفی نزد  به نظرت میشه بردارن میوم رو ؟مال من ساب سروزال هستش ....می دونی حس ...

ببخشید شما هم ای وی اف ی هستی؟

با وجود میوم انتقال دادی و مثبت شدی؟

میشه بگی چند تا میوم داشتی و چه میومی

لطفا جواب بدین

ببخشید شما هم ای وی اف ی هستی؟ با وجود میوم انتقال دادی و مثبت شدی؟ میشه بگی چند تا میوم داشتی و چ ...

بله عزیزم هم میوم دارم هم اندومتریوز  میوم ام ساب سروزال هستش ۴۱ میلی  اندومتریوزمم ۳۵ میلی داخل تخمدان  چپ بود انتقال هم دادم الان باردارم 

بله عزیزم هم میوم دارم هم اندومتریوز  میوم ام ساب سروزال هستش ۴۱ میلی  اندومتریوزمم ۳۵ میل ...

منم دو تا ساب سروزال دارم بایه اینترامورال کلا رو هم رفته ۶ سانت بیشتر میشه انتقال دادم خارج رحم شد 

دکتر گفت بیا درشون بیار