2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046203 بازدید | 684503 پست
سارا جون بهتری نینیت خوبه ؟ اره عزیزم تهرانم  رویان منو قبول میکنه ؟ یا فقط مریضای خودشو قبول ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبیم

اره عزیزم قبول میکنن فقط دیر نوبت میده همین فردا زنگ بزن داخلی ۱۱۳۱ اگه اشتباه نکنم زنگ بزن بگو وقت سونو واسه دکتر مشفقی می خوام الان زنگ بزن هر چی زودتر بری بهتره

اره iugrیعنی محدودیت رشد داخل رحم دارن به منم ی بار گفتن iugrهست ولی رفتم پیش دکتر مشفقی گفت نه نیست الانم وزنش نسبت به هفتش خوبه 

عزیزم بستگی داره دلیلش چی باشه گاهی اوقات بخاطر تغذیه هست گاهی بخاطر بند نافه که به تغذیه ربطی نداره گاهی هم بخاطر دلایل دیگس که نمی دونن واسه چیه اونم به تغذیه ربطی نداره

باید سونو شریان رحمی بشی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایجونم...انشالا به سلامتی بیاد بهار خانوم.😍

ممنونم عزیزم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزدلمی  سارا جان میگی دکتر هفته اتو از انتقال حساب میکنه چجوری حساب میکنه؟  من از انتق ...

اره عزیزم از انتقال حساب میکنه 

روزای بعد انتقال به علاوه ۱۴ 

اره واسه منم ۵ روز عقب تره ولی تو این بیمارستان هم از سن انتقال حساب میکنن

برای من پایین نیست؟؟؟؟

لب مرزه ده 

زیر ۱۰ یعنی داره کم میشه

زیر ۵ دیگه خیلی خطرناکه

انشالله که نمیره چرا باید بره توی۳۷هفته ای دیگه

اره عزیزم طبق ان تی ۳۷ هفتم تموم میشه طبق انتقال ۳۶ هفته و ۳ روز

سارا جون بهتری نینیت خوبه ؟ اره عزیزم تهرانم  رویان منو قبول میکنه ؟ یا فقط مریضای خودشو قبول ...

عزیزم تا جاییکه من شنیدم iugr ربط زیادی به تغذیه نداره، بیشتر بخاطر خونرسانی کم به جنین، وزن جنین کم میشه

نگران نباش، تو بارداری دوقلو، وزن بچه ها معمولا کمتر از یک قلو هست

امیدوارم که اشتباه کرده باشه و هیچ مشکلی نباشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خداروشکر خوبیم اره عزیزم قبول میکنن فقط دیر نوبت میده همین فردا زنگ بزن داخلی ۱۱۳۱ اگه ا ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

فردا زنگ میزنم وقت میگیرم 

انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی 

و بهار کوچولوتو صحیح و سالم بغلش کنی و بچلونیش 

😍😍😍😘😘😘😘😘

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون. کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه ...

سلام عزیزم 

منم چند پست بالاتر برای دوستمون الهامی نوشتم دکترها میگن بهتره با حجم بالای داروهای هورمونی و غلظت خون بالا، در ماه مبارک انتقال انجام نشه بازم هرطور صلاحه .ان شاء الله هر وقت انتقال دادی مثبت بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم تا جاییکه من شنیدم iugr ربط زیادی به تغذیه نداره، بیشتر بخاطر خونرسانی کم به جنین، وزن جنین کم ...

ممنونم ازت 

انشالله که اشتباه کرده باشه 

میرم پیش یه پریناتولوژیسته دیگه ببینم اون چی میگه خواهر 😘

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی  فردا زنگ میزنم وقت میگیرم  انشالله زایمان خوب و راحتی داشته ب ...

قربونت عزیزم ان شاالله

ان شاالله شما هم نی نیاتو سالم بغل کنی