2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من فقط پای راستم باد کرده ومچش درد میکنه جای دیگه باد نکرده این طبیعیه؟ نشونه خطر نیست؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من فقط پای راستم باد کرده ومچش درد میکنه جای دیگه باد نکرده این طبیعیه؟ نشونه خطر نیست؟

سلام

خیلی خطرناکه

اینکه یکی باد کرده و یکی باد نکرده 

دفع پروتین داری

زود برو زایشگاه

😉

سلام از خودت بگو ازت خبر ندارم

سلام عزیزم مرسی که بیادمی

هر روز ازم ان اس تی میگیرن و هر روز سونو میشم آب دور بچه حدود ۷ هست ازمایش مسمومیت بارداری رو هفته ای دوبار میدم ببینن چقدر تغییر کرده هفته ای یکبار ادرار ۲۴ ساعته  روزی دوتا قرص فشار میخورم که فشارم خداروشکر فعلا کنترل شده گفتن سعی میکنن تا ۳۷ هفته تمام نگه دارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم خوبه خداروشکر انشاءالله صحیح وسالم بیاد تو بغلت عزیزم 

عزیزم ادرار ۲۴ ساعته دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@مامانو_سوفی   دوستان عزیز

کلینیک مام گفتش اهدایی انتقال هر نی ۹ میلیون گفتدهر نی دو سه تا داره

نی همون جنین‌های اهدایی فریز شده هستش دیگه فرقی که نداره؟؟

چون قیمتش از جنین اهدایی خیلی کمتره تعجب کردم کسی میدونه فرقش چیه؟