2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
دوستان لطف میکنین یه بار دیگه فرمول محاسبه هفته جنین رو بگین؟من ۱۳دی جنین ۳روزه انتقال دادم الان چند ...

۱۴ هفته و ۲ روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

❌❌❌

دوستان من گروه زدم 

من وچندتا از دوستان که انتقال داشتیم

اگر کسی خواست پیام بده براش لینک بفرستم

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من راضیم از انسولین/... دکتر تغذیه هم از وقتی انسولین دارم راحت تر تونسته برنامه غذایی بده قبلش خیل ...

اخه بخاطر انوکسا شکمم کبوده واقعا دیگه نوبت به آمپول جدید نمیرسه

خدایا شکرت
اخه بخاطر انوکسا شکمم کبوده واقعا دیگه نوبت به آمپول جدید نمیرسه

انوکسا خیلی درد داره

بخاطر ولک و ‌خونریزیم دکتر گفت فعلا نزنم

کلی خوشحال شدم

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..

خانوما هیچ کدوم بین ۲۲تا ۲۶ فروردین با دکتر مشایخی نوبت ندارید بخایید جابجا کنید؟ من ۱۸هم نوبت دارم میخام جابجا کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بری دکتر و تست بدی خوبه،  خیلی حواست به تب باشه اگر تب کردی استامینوفن ساده ۳۲۵ بخو ...

دوست عزیزممنون از رهنماییت 26 هفته ام رفتم دکتر بهداشت گفت برو دکتر عفونی بهم استامینوفن داد 8 ساعت یکی گفت مایعات بخورم آب و چای کمرنگ بخورم  تب دارم ولی کم

دکتر گفت اگر شدید شد و گلو درد و بدن درد شدم زود برم دکتر عفونی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام دوستان...امروز ان تی داشتم.. ان تی رو زده 1/9 ..جنین هم ۵۸ میلی متره...سنشم ۱۲ هفته و سه روز..ب ...

آره عزیزم خوبه خداروشکر انشاءالله صحیح وسالم بیاد تو بغلت عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍