2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
عزیزدلم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته دیگه الان تحت کنترل شرایطتت نگران نباش اصلا ایشالا که به ب ...

ان شاالله ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان یادمه به عزیزی پیش دکتر مشفقی میرفت کسی اطلاع داره راضی بودن؟من امروز تو نت میگشتم دکتر فریبا ...

عزیزم اگه دکتر مریم مشفقی منظورته فوق العاده دکتر خوب و دقیقی هستن برام ازمایش مسمومیت نوشت با اینکه علائم خاصی نداشتم عالین ایشون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش تکرار میکردی بعد از دوروز، دکتر گفت داروها رو قطع کنی؟ ممکنه یک هفته طول بکشه تا پریود شی نارا ...

ممنونم عزیزم

فردا باز بی بی چک میزنم اگه مشکوک بود میرم آز بتا میدم 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
دوستان یادمه به عزیزی پیش دکتر مشفقی میرفت کسی اطلاع داره راضی بودن؟من امروز تو نت میگشتم دکتر فریبا ...

دکتر مشفقی رویان هم میاد شنیدم خوبه ماشالله پیشش میرفت

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟  چرا تاریخ زد این آزمایش و تاریخ نمیزنن. شاید اصلا موردی نباشه همون تاریخ بری

مرسی شوره جان قربونت برم خودت و نی نی خوبین.اخه من سوم پری میشدم ک همیشع م عقب مینداختم زنگ زدم ازمایشگاه گفت روز ۳تا۵میتونم برم

سلام رکسانا جون چطوری ؟ چه خبرا ؟ خیلی وقته نبودی عزیزم

سلام عزیزم خودت خوبی چیکاراکردی؟ والا من یکم ورزش میکنم و تغذیه م رو سالم کردم.رفتم بیمارستان بعثت ارتش دکتر خیلی عصبی شد ک چراتاحالا خودم پانکچر نکردم و شانسم رو امتحان نکردم چون گفت پری میشی و این نشونه خوبیه دیگه دوباره ازمایشای هورمونی نوشت ک ان شاالله بعد عید شروع کنم.تواین بیمارستان هزینه برا ما رایگانه گفتم یه بار شانسم رو امتحان کنم ببینم خداچی میخواد

سلام عزیزم خودت خوبی چیکاراکردی؟ والا من یکم ورزش میکنم و تغذیه م رو سالم کردم.رفتم بیمارستان بعثت ا ...

مگه تا حالا خودت پانکچر نشده بودی ؟ انشالله که موفق میشی خیلی خوشحال شدم‌ گلم ، انشالله که با تخمک‌خودت نتیجه‌ دلخواهت رو‌ببینی این همه اذیت شدی انشالله خدا دلتو‌ اینجوری شاد کنه

منم قرار بود اسفند برم پانکچر سرما خوردم نرفتم موندم برای بعد عید اوایل اردیبهشت ،راستش یه پام میخواد بره یه پای دیگه ام نمیره 😁از اینکه نتیجه مثل دفعه قبل باشه میترسم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانم ها مورفورژی ۲ درصد خوبه به نظرتون

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
همون موقع که کرونا  گرفتی تخمک کشی رفتی ؟ به تاخیر ننداختی ؟  نگرام نباش انشالله با همینا ...

آره مجبور بودم دوشنبه کرونا گرفتم تا شنبه یا یکشنبه هفته ی بعدش دارو داشتم ‌ . دیگه قطعش نکردم و رفتم‌جلو . 

مرسی عزیزم . توکل بخدا . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خودت خوبی چیکاراکردی؟ والا من یکم ورزش میکنم و تغذیه م رو سالم کردم.رفتم بیمارستان بعثت ا ...

رکسانا جان سلام عزیزم . خیلی تو فکرت بودم . خوبی ؟ خدارو شکر که داری شروع میکنی . انشالله خدا مراد  دلتو همه ی منتظرا رو بده  و همچنین مراد دل تو رو 

خدای من خدای معجزه هاست .