2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
سارا جان حالتون خوبه ؟ چی شد عزیزم ؟ 

قربونت برم خوبم شکر خدا بستریم هنوز هر روز نوار قلب میگیرن گفت نهایت تا ۳۷ نگه میداریم البته اگه زودتر نشه فشارمم شکر خدا اومده رو ۱۲ دو تا امپول تشکیل ریه هم زدم حرکاتش کم شده یه کم میگن بخاطر امپوله دعا کنید برام مرسی که بیادم بودی شاید مجبور باشم تا زایمان بمونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره.من دیروز خطر رو خوب احساس کردم. دیدی چقد تجربه داشتم☺️

مرسی عزیزم 

گفتی برو رفتم وگرنه می خواستم تا شنبه صبر کنم مرسی ازت🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شنبه دیر بود.

اره خداروشکر که اومدم خیالم راحت تره

میگم شروین جان برام امپول بتا زدن نی نیم تکون میخوره ولی خب کمتره تعدادش صبح nst خوب بود پرستارا میگن نرماله کم شه بعد بتا میترسم ولی من

اره خداروشکر که اومدم خیالم راحت تره میگم شروین جان برام امپول بتا زدن نی نیم تکون میخوره ولی خب کم ...

منم شنیدم دو سه روز حرکتا کم میشه.

ولی نگران نباش

اونجا مدام فشارت چک میشه

مدام ان اس تی میشی

همه چی تحت کنترله

😉

منم شنیدم دو سه روز حرکتا کم میشه. ولی نگران نباش اونجا مدام فشارت چک میشه مدام ان اس تی میشی هم ...

ممنونم عزیزم دعا کن برام

مرسی شوره جان قربونت برم خودت و نی نی خوبین.اخه من سوم پری میشدم ک همیشع م عقب مینداختم زنگ زدم ازما ...

الحمدالله خوبیم ان شالله قسمت شما بشه. خوبه پرسیدی دوباره میخوای پانکچر بشی؟

خدایا شکرت
بچه ها الان خواهر زادم با بالشت محکم زد تو پهلو راستم.جنینم سمت راستمه .ده هفته و دو روزمه..نکنه چیز ...

حواست باشه بچه ها دورت هستن. الان برو استراحت کن. نه چیزی نمیشه ولی ما ای وی افی هستیم بیشتر مواظب خودت باش

خدایا شکرت
سلام ساراجان خوبی. نگران نباش همینکه زود متوجه شدی کنترل میکنن و مرخص میکنن. الان چند هفته هستی؟ نمک ...

قربونت عزیزم والا هر روز نوار قلب میگیرن از بچه فشارمم دائم چک میکنن فعلا که مرخص نمیکنن گفتن باید باشی فعلا نهایت گفت تا ۳۷ هفته میشه نگه داشت البته اگه فشارم نره بالا و ضربان بچم افت نکنه اگه اینطوری بشه زودتر باید سزارین بشم نهایتا ۲۲ روز مونده 

نه عزیزم نمک مصرف ندارم زیاد غذاهامم کم نمکه معمولا

الان ۳۳ هفته و ۶ روزم طبق انتقال

طبق سونو ان تی  ۳۴ هفته و سه روز 

ولی فک کنم با انتقال حساب بشه

قربونت برم خوبم شکر خدا بستریم هنوز هر روز نوار قلب میگیرن گفت نهایت تا ۳۷ نگه میداریم البته اگه زود ...

خدارو شکر عزیزم که خوبین . خوبه که اون آمپولارو زدی دیگه خیالت راحته . انشالله که شرایطت نرمال بشه و همه چی خوب پیش بره براتون

خدای من خدای معجزه هاست .