2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سونو وزن دکتر واست ننوشته؟ من دکترهفته ۳۰ نوشته بود برم  خودم زودتر رفتم ۲۷و۲روز رفتم وزنش خو ...

نه ننوشته برام همچین چیزی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
معمولا بین هفته ۲۷ تا۳۲ دکتر مینویسه بستگی به نظردکتر داره

آها پس هنوز وقت هست برامن چیزی نگفته فعلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز ۳۳ هفته تمام رفتم سونو وزنش ۲۱۰۰ بود دور شکمش ی هفته عقبتره از سنش گفت باید داپلر بش ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که چیزی نیست این دکترا خیلی استرس میدن به آدم چون ماها سخت باردار شدیم وزنش خوبه توی این اپلیکیشنا هم نگاه کنی زده ۱۸۰۰ وزن بچه رو توو ۳۳ هفته ۳۴ هفته زده ۲۱۰۰ تا ۲۳۰۰ که بازم نرماله 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم‌ کارخاصی نمیخاد قبلش فقط یه چیز شیرین باخودت ببر

ممنونم عزیزم دعا کن همه چیش اوکی باشه دلم شور میزنه 🤲🏻🥲❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی از جوابتون، شما anti tpo تون بالا بود؟

نه 

دو تا از سی دی مارکرا در ازمایش سال ۹۵ بالا بود چندبار تو انتقالام ای وی ای جی یا اینترا و پردنیزولون بود ولی جواب نگرفته بودم

و سابقه دو تا ایست قلبی داشتم البته در هر دو مورد پردنیزولون هم داشتم ولی اونطور شد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شروین جان خودم فک میکنم از شریان رحمیه هفته ۱۶ رفتم گفت بالاترین حد مجازه یعنی ممکنه خونرسانی کم شده ...

سلام عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ساراجان انشالله که چیزی نیست میری سونو همه چی خوب باشه حتما خبر بده رفتی سونو

ان شاالله دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم نگران نباش ایشالا که چیزی نیست این دکترا خیلی استرس میدن به آدم چون ماها سخت باردار شدیم وزنش ...

چی بگم والا تو اپلیکیشن ها این وزن نرماله ولی دکتر سونو گفت کمه دور شکمشم ی هفته عقبه دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان چیشد عزیزم؟

هیچی فعلا زنگ زدم به مطب دکترم میگه همون سه شنبه بیا 

شانس منم میخوره به تعطیلات نمی دونم سونوگرافیا بازن یا نه

تا حالا میرفتم پیش مشفقی خوب بود اون نبود امروز رفتم داپلر حس میکنم مشفقی خیلیی با سواد تر بود‌ 

آب دور بچه هم یه کم کمه

بچه ها من امروز ۳۳ هفته تمام رفتم سونو وزنش ۲۱۰۰ بود دور شکمش ی هفته عقبتره از سنش گفت باید داپلر بش ...

وزنش که عالیه دختر من ۳۵ هفته و ۴ روز رفتم سونو پسرم ۲ کیلو بود با وزن ۲۱۱۰ به دنیا اومد گاهی یه اندازه ی اشتباه همه محاسباتشونو بهم میزنه نگران نباش همه چی عالیه انشالله

خداياشكرت....❤️ 
🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای عزیزم مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفت ...

عزیزم  من داشتم و دارم تا اخر بارداری..از قبل انتقال روزی نصفی..بعد انتقال یکی تا الان..حالا این هفته رماتولوژ ببینم نصقش میکنه یا باید کامل استفاده کنم..چون ana  بالاس..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝