2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه  دوستم سنو‌ دادن قلب جوجه ش تشکیل شده خداروشکر و خونریزی ...

خداروهزار مرتبه شکر 

فقط بگو استراحت مطلق باشه واینکه پروژسترونشو سرساعت استفاده کنه انشاءالله که هم شما هم دوستت نی نی تونو صحیح وسلامت بغل کنید

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرررررسی عزیزدلم توضیح دادی  از چندهفته به بعد سکسکه میکنه جنین؟ من الان ۲۸ هفته ام ولی تاحالا ...

عزیزم منم حس نمیکنم 

شاید ما متوجه نمیشیم شایدم سکسکه نمیکنن😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررررسی عزیزدلم توضیح دادی  از چندهفته به بعد سکسکه میکنه جنین؟ من الان ۲۸ هفته ام ولی تاحالا ...

ولا یادم نیست از چند هفته ولی کلا زیاد سکسکه میکرد در حدی که گاهی نگران میشدم به دنیا اومدم تا چند ماه دائم سکسکه میکرد ولی لزوما همه مامانا سکسکه جنینو حس نمیکنن الان خواهر شوهرم و خواهرم اصلا حس نکردن وقتی میگم تعجب میکنن. بعدم من کلا استراحت مطلق بودم و کله حرکاته ریزشم حس میکردم در صورتی که سکسکه چون ضعیفه اگه در حاله فعالیت و راه رفتن باشی شاید اصلا متوجه نشی

کلینیک رستمی ولی من خودم رفتم دکتر گویا مددی  خدایی کارش خیلی خوبه وبهتر از خود رستمی هست چون ...

نظرت درمورد صدیقه عمویی چطور؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
امروزرفتم دوباره آزمایش  روز ۱۶ انتقال ۱۴۴ بود روز ۱۹ انتقال ۴۸۲ بود بنظرت خوبه دیشب لک قهو ...

عالیه دیگه، مبارکت باشه

برای لک به دکترت بگو و فقط استراحت کن

دکتر من میگفت اگر آسپرین داری قطع کن ولی انوکسا رو ادامه بده

خیلی از ivf ی ها لک و خونریزی دارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

🌸🌸🌸🌸🌸

سلام دوستای عزیزم

مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفته ادامه دادین؟

میدونم دوستمون شروین تا ۱۲ هفته داشته، میشه بقیه هم تجربه شونو بگن لطفا؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
 مامان سوفی باردار هستید؟

الان میخوام یک کم استراحت کنم

دکترهای اینجا پردنیزولون نمیدن چون میگن تو مشکلی نداری، بدون نسخه هم داروخانه نمیده

میخوام ببینم چند تا لازمه بگم از ایران برام بیارن برای انتقالم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
حدس میزدم چون اصلا انتظار نداشتین الان بدنیا بیاد. حالا میری یواش یواش میچینی اتاقش رو 💗💗💗

مرسی عزیزم امیدوارم خیلی زود به هرچیزی که دوست داری برسی😘

و خدایی که در این نزدیکیست
توحکمت خداکه شکی نیست توکلتون به خداباشه ولی من دیگه پروسه ی درمانی روگذاشتم کنارعزیزم چون ازهمه لحا ...

ان شاالله امید برا هممون هس. چشم حتما.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱