2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست

خانمایی که قراره بعد عید بروند انتقال

یه تجربه خودمو بگم.سعی کنید خونتونو از بیخ تمیز کنید.پتوهاتونو  بشورید. یه کفش کتونی خوب مخصوص بارداری بخرید و یه شلوار مناسب بارداری.

خونه من که انقد الان کثیفه ،شوهرم هم درکم نمیکنه و تمیز نمیکنه.پتوها هم همش حس میکنم بو میدن و کثیفن.وسواس دارم به اتو شویی نمیتونم بدم.از طرفی اصلا حس و حال خرید ندارم.چون سرما یا مثلا کمردرد یا نفخ اذیت میکنه.

من قبل بارداری بخاطر افسردگی هیچ کدوم از این کارهارو نکردم.

😉

خانمایی که قراره بعد عید بروند انتقال یه تجربه خودمو بگم.سعی کنید خونتونو از بیخ تمیز کنید.پتوهاتون ...

اره واقعا خيلي نكته خوبي بود هر كاري لازمه انجام بدين قاليشويي و فرش شويي و پرده شويي و پتو شويي چون بعدش نميشه انجام داد و كثيفي خونه ميره رو مخ تون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میخوام یک کم استراحت کنم دکترهای اینجا پردنیزولون نمیدن چون میگن تو مشکلی نداری، بدون نسخه هم ...

ای جانم ...یه لحظه حس کردم حامله ای. ان شاء الله بزودی این خبرو بهم بدی. درمورد سوالت عذرمیخوام اطلاعی ندارم 

ماشالله جون گریدشون چی بود؟ 

فکر میکنم A بودن عزیزم چون روز انتقال جنین شناس اومد پیشم فقط گفت ۲تا جنین ۵ روزه با کیفیت خیلی خوب برات انتقال دادیم دیگه گرید نگفت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانمایی که قراره بعد عید بروند انتقال یه تجربه خودمو بگم.سعی کنید خونتونو از بیخ تمیز کنید.پتوهاتون ...

من تمییز کرده بودم ولی تا یه مدتی دوام داره. مخصوصا من که استراحت مطلق بودم خانواده هر از چند گاهی می اومد یه دستی می کشیدن به خونه. بهترین کار اینه به کسی بسپاری بیاد تمییز کنه

خدایا شکرت
خداروهزار مرتبه شکر  فقط بگو استراحت مطلق باشه واینکه پروژسترونشو سرساعت استفاده کنه انشاءالله ...

سلااام‌ عزیزم چشم حتماً بهش میگم 

مرسی از دعای خیرت مهربونم همچنین برای شما و همه ی دوستای گلم ♥️

خانوما بی بی چک حتما باید باادرار صبحگاهی باشه؟

سلام دوستم اگه مثبت باشه با ادرار شب هم نشون میده من خودم شب زدم و قبل از موعدم بازهم واضح و پررنگ‌ افتاد 

ولی باز هم ادرار صبح مطمئن تر هستش انشالله که یه بی بی چک خوش رنگ خواهید دید 😍

🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای عزیزم مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفت ...

مامان سوفی عزیزم‌من از آذر که دکتر رفتم برام‌تجویز کرد با اینکه تازه اسفند پانکچر شدم .ازش پرسیدم‌تا کی باید مصرف کنم ؟گفت  فعلا ادامه بده بعد انتقالم‌ انشالله مثبت شدی تا ۱۲ هفته داری اینو .

البته من anti tpo دوبرابر رنج آزمایشگاه بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای عزیزم مامانها و مامانهای باردار اگر تو بارداری پردنیزولون داشتین تا چند هفت ...

سلام عزیزم

تا هفته ۲۰ روزی یکی داشتم

بعدش به مرور طی یک هفته ده روز دوزش  کمتر و قطع شد.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست